Incidentul ar fi avut loc în casa agresorului, pe data de 29 septembrie, după ce acesta ar fi băut mai multe pahare de vin cu tatăl copilei. Într-un moment de neatenție, când părintele fetei a iesit afară pentru a merge la WC, Vasile Stanciu, cunoscut în sat după porecla de Ganu, s-a încuiat cu fetita în casă si ar fi violat-o, informează colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă.

De atunci, nimeni nu mai stie nimic de el. Oamenii din sat, printre care si mama bărbatului, sunt convinsi că acesta a fost prins si arestat. „Asa se aude pe aici. Si preotul ne-a zis azi, după slujbă, că a fost arestat. Dar si el zice mai departe ce aude de la altii, nu e sigur 100%”, le-a spus o vecină de-a lui Ganu ziariștilor de la Vremea Nouă.

Reprezentantii IPJ Vaslui spun că zvonurile privind arestarea bărbatului sunt false, deși se fac eforturi pentru prinderea lui. Culmea, desi toată această mobilizare a oamenilor legii ne-ar putea face să credem că Vasile Stanciu este o persoană inteligentă, capabilă să-si steargă urmele, o întâmplare care a avut loc în urmă cu mai multi ani, în Elvetia, demonstrează contrariul.

Aflându-se la furat dintr-o locuintă, Vasile Stanciu a fost suficient de „deștept” încât să-și facă un selfie cu bijuteriile, pentru ca apoi să-și uite telefonul la locul faptei. Evident, a fost o chestiune de ore până când polițiștii elvetieni l-au reținut pe vasluian, care după acest furt a fost nominalizat la titlul de cel mai prost hoț.