Horoscop Sunt 9 români printre cele 1.257 persoane dispărute în mod misterios în anul 2016
Editura Evenimentul si Capital

Horoscop Sunt 9 români printre cele 1.257 persoane dispărute în mod misterios în anul 2016

Radu Ștefănescu
Autor: | | 1 Comentarii | 10670 Vizualizari

Horoscop Pe Pământ se întâmplă multe lucruri misterioase. Majoritatea este ținută secret de guverne și serviciile de informație. Pe Pământ dispar, în mod tainic, în fiecare an, zeci de mii de persoane. Nu este vorba despre cei care fug de acasă, de datorii, sau de o nevastă prea cheltuitoare, sau să scape de brațul lung al legii.

Horoscop Pe 18 noiembrie s-au născut Louis Daguerre, Carl Maria von Weber, Colin Campbell Mitchell, David Hemmings, Alan Shepard, Kim Wilde, Mihai Pop, Corneliu Baba, Cornel Todea, iar pe 19 noiembrie s-au născut Martin Luther, Indira Gandhi, Ted Turner, Mihail Kalinin, Meg Ryen, Jodie Foster, J.R. Capablanca, Aurel Vlaicu, George Emil Palade, Monica Lovinescu, Liviu Tudan, Ioan Tugearu, Dumitru Dumitriu, Emil Constantinescu.

Horoscop. În weekend există un risc seismic, luați măsurile corespunzătoare.

Nimic în “Kalendar” dacii se pregăteau de Anul Nou, iar în calendarul creştin-ortodox pe 18 noiembrie sunt Sfinţii: Platon, Roman şi Zaheu, iar pe 19 noiembrie Avdie şi Varlaam.

Horoscop Dragi lupi, padawani și hobbiți pe Pământ se întâmplă multe lucruri misterioase. Majoritatea este ținută secret de guverne și serviciile de informație. Pe Pământ dispar, în mod tainic, în fiecare an, zeci de mii de persoane. Nu este vorba despre cei care fug de acasă, de datorii, sau de o nevastă prea cheltuitoare, sau să scape de brațul lung al legii. Sau de cei căzuți victimă vânătorilor de organe pentru transplant. Aceștia sunt de ordinul sutelor de mii, poate milioane pe tot globul. Au motive să dispară. Oricum tot lasă o urmă, un indiciu, ceva. Nu există crimă perfectă... repet, despre cei care mi-a vorbit un consul și există un raport al Organizației Mondiale a Populației, nu au avut niciun motiv să dispară, pur și simplu, brusc, nu au mai dat niciun semn de viață. Nu căutați pe net, disparițiile misterioase sunt pe foile de pelur roz, clasificate, adică, nu o să le citez, dar pot să fac o istorie paralelă, din ceea ce mi-a povestit consulul.

În anul 2016, despre care avem statistica, au dispărut, în mod misterios, de pe Pământ, 1.257 de persoane. Printre ele și 9 români.

Horoscop Vasile lucra la un mare supermarket din Spania, într-un oraș mare. Era ceva șef, supervizor, se ocupa de IT, avea și studii, dar era iubit de toată lumea, pentru că era vesel, descurcăreț și nu se dădea înapoi ca să ajute colegii la cărat, dacă era o zi mai aglomerată. Un tânăr înalt, frumos, ca toți românii, zâmbitor, curat și politicos. Studia ikebana și făcea parte dintr-un club de aikido. Se bucura de o sănătate perfectă. Vorbea cu o fată, își făceau planuri de căsătorie. În România nu mai avea pe nimeni, părinții îi muriseră când el avea 22 de ani. Nu avea surori sau frați, nici veri. În 2016 a împlinit 25 de ani. Un tânăr singur, viguros, sportiv, cu pasiuni și visuri.

Horoscop Într-o luni, de dimineață, Vasile nu s-a mai prezentat la serviciu, la ora convenită. Se întâmpla pentru prima oară. Ei, este tânăr, a zâmbit directorul, o fi stat cu fata lui ceva mai mult. Orele treceau și Vasile nu se prezenta la serviciu. L-au sunat pe mobil. Suna și nu răspundea nimeni. Un coleg s-a dus cu mașina, la ordinul directorului, la studioul închiriat de Vasile. A sunat la ușă, nimeni... ușa era încuiată. Directorul a anunțat Poliția. Poliția a venit destul de repede, portarul imobilului a deschis ușa cu cheia de serviciu. O ordine desăvârșită, pe masă mobilul, cu multe apeluri, cheile studioului și cheile mașinii. Studioul fusese încuiat pe dinăuntru, dar Vasile lipsea. Au luat legătura cu prietena lui Vasile. Aceasta a spus că Vasile, era orecum schimbat cam de o lună de zile, era mai vesel ca deobicei, și că sâmbătă i-a dat pisica ca să aibă grijă de ea, ”ceva minunat o să se întâmple cu mine și trebuie să fiu singur” a spus Vasile. Iar camera de supraveghere a clădirii îl arăta pe Vasile cum a intrat în imobil, nu a mai ieșit din el.

Horoscop La garsoniera, la studioul lui Vasile și-au făcut apariția, a doua zi, niște americani, cu niște aparate, îmbrăcați în costume de protecție albe care au făcut fel de fel de măsurători. I-a interesat în mod special un scaun, dar nu se știe din ce motive. Poliția a urmărit convorbirile mobilului lui Vasile, și cardul de cumpărături. Nimic special, numai că ultimile cumpărături ale lui Vasile au fost un atlas ceresc și zece kilograme de sare gemă. Nici atlasul, nici sarea, nu se găseau în garsonieră, dispăruseră împreună cu Vasile.

Cam la fel sunt istoriile celor care au dispărut de peste tot, de pe fața Pământului. Numai de pe emisfera boreală, cea australă nu a înregistrat dispariții misterioase, ci doar cele obișnuite.

Horoscop Sunt mulți chinezi dispăruți, mulți tineri specialiști în IT, mulți americani, canadieni, ruși, europeni, iar printre ei și 9 români. Semiți, adică evrei și arabi, nu, nici negri, numai albi și galbeni. Cu câteva excepții, toți au cumpărat multă sare înainte de a disparea, majoritatea din case sau apartamente încuiate pe dinăuntru. Cu câteva excepții, numai în weekend. Toți sunt tineri, viguroși, cei mai mulți practicanți ai artelor marțiale, sau militari, cu o medie de vârstă între 22 și 27 de ani. 82,7% sunt bărbați, iar restul femei. Femeile sunt, în general, medici. În fiecare an, din anul 1953, de când se ține evidența, dispar în fiecare an, în mod misterios sute, rareori mai mult de o mie de persoane. De ce? Bună întrebare!

Este weekend. Sunteți tineri, între 22 și 27 de ani, singuri, atletici și sănătoși, specialiști în IT, medici, sau militari și ați cumpărat multă sare? Ceva minunat o să vi se întâmple!

Ceva minunat se întâmplă mereu în pustnicia mea, doar mâine este, în definitiv, o altă zi!

⃰ ⃰ ⃰

horoscop

BERBEC Invită-ţi prietenii, rudele, la o discuţie şi o cafea. Poţi să le spui problemele şi proiectele tale şi să le ceri sfatul şi sprijinul. Stelele arată că poţi primi ajutorul solicitat. Cam tot ce iti propui iti iese – asta pentru ca dai dovada de mult realism si bun simt. Stelele avantajeaza in mod special activităţile legate de domeniile: social şi amor. Nu că domeniile respective ar fi foarte bănoase, dar sunt... sensibile! Este timpul unor decizii, mai mult sau mai putin importante şi dacă ai tărie de caracter o să dobândeşti mai multe avantaje. Weekendul este favorabil lucrurilor importante în domeniul social, în cel personal.

horoscop

TAUR Trebuie să o iei de la capăt, să reevaluzi situaţia şi să faci alte planuri pentru weekend. Consultă-te cu cei din jur, cu anturajul apropiat, să vezi şi părerile şi dorinţele lor. Contează! Eşti sănătos şi ai putere de muncă, dar te apasă grijile legate de familie. Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale in cursul zilei de sâmbătă. Şi o petrecere drăguţă la un Scorpion care îşi sărbătoreşte ziua de naştere, sau la un eveniment public. Duminică este şi o zi excelentă pentru cumpărături, vizite, scurte ieşiri în oraş, sau mici plimbări prin magazine. Un weekend normal!

horoscop

GEMENI Dimineaţa trebuie să rezolvi unele probleme urgente, treburi de sâmbătă, cum ar fi cumpărăturile pe care ai uitat să le faci. Timpul distracţiei este mai ales în a doua parte a zilei. Sâmbătă aspecte favorabile deciziilor importante de genul - fac sau nu fac curăţenie în toată casa şi asta pentru că programul de duminică este deja stabilit. De asemenea, sâmbătă este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul spectacolelor si vizitelor pe care le poţi face. Duminică utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut, în casă, sau în afara ei.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate