Evenimentul Zilei > Horoscop > Horoscop Sunt 9 români printre cele 1.257 persoane dispărute în mod misterios în anul 2016
Horoscop  Sunt 9 români printre cele 1.257 persoane dispărute în mod misterios în anul 2016

Horoscop Sunt 9 români printre cele 1.257 persoane dispărute în mod misterios în anul 2016

Horoscop Pe Pământ se întâmplă multe lucruri misterioase. Majoritatea este ținută secret de guverne și serviciile de informație. Pe Pământ dispar, în mod tainic, în fiecare an, zeci de mii de persoane. Nu este vorba despre cei care fug de acasă, de datorii, sau de o nevastă prea cheltuitoare, sau să scape de brațul lung al legii.

 

Horoscop  Pe 18 noiembrie s-au născut Louis Daguerre, Carl Maria von Weber, Colin Campbell Mitchell, David Hemmings, Alan Shepard, Kim Wilde, Mihai Pop, Corneliu Baba, Cornel Todea, iar pe 19 noiembrie s-au născut Martin Luther, Indira Gandhi, Ted Turner, Mihail Kalinin, Meg Ryen, Jodie Foster, J.R. Capablanca, Aurel Vlaicu, George Emil Palade, Monica Lovinescu, Liviu Tudan, Ioan Tugearu, Dumitru Dumitriu, Emil Constantinescu.

 

Horoscop. În weekend există un risc seismic, luați măsurile corespunzătoare.

 

Nimic în “Kalendar” dacii se pregăteau de Anul Nou, iar în calendarul creştin-ortodox pe 18 noiembrie sunt Sfinţii: Platon, Roman şi Zaheu, iar pe 19 noiembrie Avdie şi Varlaam.

 

Horoscop  Dragi lupi, padawani și hobbiți pe Pământ se întâmplă multe lucruri misterioase. Majoritatea este ținută secret de guverne și serviciile de informație. Pe Pământ dispar, în mod tainic, în fiecare an, zeci de mii de persoane. Nu este vorba despre cei care fug de acasă, de datorii, sau de o nevastă prea cheltuitoare, sau să scape de brațul lung al legii. Sau de cei căzuți victimă vânătorilor de organe pentru transplant. Aceștia sunt de ordinul sutelor de mii, poate milioane pe tot globul. Au motive să dispară. Oricum tot lasă o urmă, un indiciu, ceva. Nu există crimă perfectă… repet, despre cei care mi-a vorbit un consul și există un raport al Organizației Mondiale a Populației, nu au avut niciun motiv să dispară, pur și simplu, brusc, nu au mai dat niciun semn de viață. Nu căutați pe net, disparițiile misterioase sunt pe foile de pelur roz, clasificate, adică, nu o să le citez, dar pot să fac o istorie paralelă, din ceea ce mi-a povestit consulul.

 

În anul 2016, despre care avem statistica, au dispărut, în mod misterios, de pe Pământ, 1.257 de persoane. Printre ele și 9 români.

 

Horoscop  Vasile lucra la un mare supermarket din Spania, într-un oraș mare. Era ceva șef, supervizor, se ocupa de IT, avea și studii, dar era iubit de toată lumea, pentru că era vesel, descurcăreț și nu se dădea înapoi ca să ajute colegii la cărat, dacă era o zi mai aglomerată. Un tânăr înalt, frumos, ca toți românii, zâmbitor, curat și politicos. Studia ikebana și făcea parte dintr-un club de aikido. Se bucura de o sănătate perfectă. Vorbea cu o fată, își făceau planuri de căsătorie. În România nu mai avea pe nimeni, părinții îi muriseră când el avea 22 de ani. Nu avea surori sau frați, nici veri. În 2016 a împlinit 25 de ani. Un tânăr singur, viguros, sportiv, cu pasiuni și visuri.

 

Horoscop  Într-o luni, de dimineață, Vasile nu s-a mai prezentat la serviciu, la ora convenită. Se întâmpla pentru prima oară. Ei, este tânăr, a zâmbit directorul, o fi stat cu fata lui ceva mai mult. Orele treceau și Vasile nu se prezenta la serviciu.  L-au sunat pe mobil. Suna și nu răspundea nimeni. Un coleg s-a dus cu mașina, la ordinul directorului, la studioul închiriat de Vasile. A sunat la ușă, nimeni… ușa era încuiată. Directorul a anunțat Poliția. Poliția a venit destul de repede, portarul imobilului a deschis ușa cu cheia de serviciu. O ordine desăvârșită, pe masă mobilul, cu multe apeluri, cheile studioului și cheile mașinii. Studioul fusese încuiat pe dinăuntru, dar Vasile lipsea.  Au luat legătura cu prietena lui Vasile. Aceasta a spus că Vasile, era orecum schimbat cam de o lună de zile, era mai vesel ca deobicei, și că sâmbătă i-a dat pisica ca să aibă grijă de ea, ”ceva minunat o să se întâmple cu mine și trebuie să fiu singur” a spus Vasile. Iar camera de supraveghere a clădirii îl arăta pe Vasile cum a intrat în imobil, nu a mai ieșit din el.

 

Horoscop  La garsoniera, la studioul lui Vasile și-au făcut apariția, a doua zi, niște americani, cu niște aparate, îmbrăcați în costume de protecție albe care au făcut fel de fel de măsurători. I-a interesat în mod special un scaun, dar nu se știe din ce motive. Poliția a urmărit convorbirile mobilului lui Vasile, și cardul de cumpărături. Nimic special, numai că ultimile cumpărături ale lui Vasile au fost un atlas ceresc și zece kilograme de sare gemă. Nici atlasul, nici sarea, nu se găseau în garsonieră, dispăruseră împreună cu Vasile.

 

Cam la fel sunt istoriile celor care au dispărut de peste tot, de pe fața Pământului. Numai de pe emisfera boreală, cea australă nu a înregistrat dispariții misterioase, ci doar cele obișnuite.

 

Horoscop  Sunt mulți chinezi dispăruți, mulți tineri specialiști în IT, mulți americani, canadieni, ruși, europeni, iar printre ei și 9 români. Semiți, adică evrei și arabi, nu, nici negri, numai albi și galbeni. Cu câteva excepții, toți au cumpărat multă sare înainte de a disparea, majoritatea din case sau apartamente încuiate pe dinăuntru. Cu câteva excepții, numai în weekend. Toți sunt tineri, viguroși, cei mai mulți practicanți ai artelor marțiale, sau militari, cu o medie de vârstă între 22 și 27 de ani. 82,7% sunt bărbați, iar restul femei. Femeile sunt, în general, medici. În fiecare an, din anul 1953, de când se ține evidența, dispar în fiecare an, în mod misterios sute, rareori mai mult de o mie de persoane. De ce? Bună întrebare!

 

Este weekend. Sunteți tineri, între 22 și 27 de ani, singuri, atletici și sănătoși, specialiști în IT, medici, sau militari și ați cumpărat multă sare? Ceva minunat o să vi se întâmple!

 

Ceva minunat se întâmplă mereu în pustnicia mea, doar mâine este, în definitiv, o altă zi!

 

                                                 ⃰    ⃰    ⃰

 

 

horoscop

 

BERBEC  Invită-ţi prietenii, rudele, la o discuţie şi o cafea. Poţi să le spui problemele şi proiectele tale şi să le ceri sfatul şi sprijinul. Stelele arată că poţi primi ajutorul solicitat. Cam tot ce iti propui iti iese – asta pentru ca dai dovada de mult realism si bun simt. Stelele avantajeaza in mod special activităţile legate de domeniile: social şi amor. Nu că domeniile respective ar fi foarte bănoase, dar sunt… sensibile!  Este timpul unor decizii, mai mult sau mai putin importante şi dacă ai tărie de caracter o să dobândeşti mai multe avantaje.  Weekendul este favorabil lucrurilor importante în domeniul social, în cel personal.

 

horoscop

 

TAUR   Trebuie să o iei de la capăt, să reevaluzi situaţia şi să faci alte planuri pentru weekend. Consultă-te cu cei din jur, cu anturajul apropiat, să vezi şi părerile şi dorinţele lor. Contează! Eşti sănătos şi ai putere de muncă, dar te apasă grijile legate de familie. Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale in cursul zilei de sâmbătă. Şi o petrecere drăguţă la un Scorpion care îşi sărbătoreşte ziua de naştere, sau la un eveniment public. Duminică este şi o zi excelentă pentru cumpărături, vizite, scurte ieşiri în oraş, sau mici plimbări prin magazine. Un weekend normal!

 

horoscop

 

GEMENI  Dimineaţa trebuie să rezolvi unele probleme urgente, treburi de sâmbătă, cum ar fi cumpărăturile pe care ai uitat să le faci. Timpul distracţiei este mai ales în a doua parte a zilei. Sâmbătă aspecte favorabile deciziilor importante de genul – fac sau nu fac curăţenie în toată casa şi asta pentru că programul de duminică este deja stabilit.  De asemenea, sâmbătă este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul spectacolelor si vizitelor pe care le poţi face. Duminică utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut, în casă, sau în afara ei.

 

horoscop

 

RAC   Găseşti o mare satisfacţie în ajutorul pe care-l poţi oferi la treburile casei, sau în sprijinul unui prieten. Ascultă vocea raţiunii şi redu ritmul, relaxează-te, sâmbăta este zi de odihnă. Sâmbata este o zi placuta care se poate termina intr-o petrecere, sau la ziua de naştere a unui alt semn de apă, a unui Scorpion. Duminică, poţi să ai un drum scurt, dar cu profit.  Weekendul este sub semnul vitezei. Ca un făcut timpul te presează şi mereu nu faci, nu spui ceea ce iti doresti, de fapt. Nu ai timp! Asa timpul trece repede, confiscat de grijile cotidiene! Trebuie, dacă ţii la sănătatea ta, să reduci viteza, să te odihneşti, să te relaxezi, să dormi!

 

horoscop

 

LEU   Configuraţiile benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o zi obişnuită, fără evenimente notabile. O sâmbătă care trece repede, pentru că nu ai de ce să te temi! Sâmbătă, cu Soarele, patronul tău, în aspecte bune, ai mai multe oportunităţi şi posibilităţi pentru timpul liber, pe care cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. Configuraţia astrală te sprijină să obţii mai multă stabilitate în familie sau printre prieteni. În ultima zi din weekend îţi este mai uşor să învingi dificultăţile vieţii cotidiene – doar este duminică. Poti să întâlneşti, aşa, din întâmplare, o persoană deosebită şi întâlnirile îţi încălzesc inima şi îţi oferă suficiente rezerve de bună dispoziţie şi optimism.

 

horoscop

 

FECIOARĂ   Sâmbătă trebuie să eviţi să faci vizite sau să discuţi mult. Modul tău de abordare nu este nici indicat, nici plăcut. Sâmbăta aceasta eşti prea direct şi criticile tale jignesc, nu motivează. Ceea ce nu trebuie să faci sâmbătă: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată. Ori se strică, ori costă foarte mult, ori când ajungi acasă nu-ţi mai place. Duminică eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane străine, sau discuţiile în contradictoriu cu rudele, partenerii şi/sau asociaţii, mai ales despre proprietăţi sau posesiuni comune şi/sau planuri de vânzare-cumpărare.

 

horoscop

 

BALANȚĂ  O sâmbătă obositoare, pentru că amesteci lucrurile, utilul cu plăcutul. Fii eficient în ceea ce faci, mai ales dacă este vorba de cumpărături. Nu pierde timpul! Pe seară posibilă veste bună. Limitează-te la activităţile de rutină, de weekend. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele tabu fie că este sâmbătă sau duminică. Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea! Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti duminică. Nu promite, la rândul tău, nimic.

 

SCORPION    În weekend ai speranţa că poţi să faci o mulţime de treburi pentru casă. Organizează-te, cere ajutor şi împarte sarcini familiei, partenerului. Vremea trece repede, timpul parcă zboară! În această perioadă  este bine să nu ai o atitudine prea dinamică sau chiar agresivă.  Evită orice decizie luată  în stare emotivă.  Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece veţi constata ca nu ai cui să-i ceri ajutorul, dacă nu ai stabilit din timp, cine, ce face.  Este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta, sau măcar la un nou hobby – aşa, pur teoretic.

 

horoscop

 

SĂGETĂTOR   Sâmbăta aceasta gândurile nu te lăsă să te relaxezi. Fă puţin sport, du-te la sală, sau la masaj, ca să “arzi” principiile negative. Lasă curăţenia sau plimbarea şi odihneşte-te cât trebuie! Sâmbătă, este un bun prilej pentru nativii şi nativele din zodia centaurului arcaş să călătorească şi/sau să înceapă o scurtă excursie. Pentru cei care, dintr-un motiv sau altul nu pot pleca de acasă, perspectiva se îmbunătăţeşte. Perioada îţi este favorabilă, mai puţin în ceea ce priveşte noile relaţii amoroase. Mari iubitori de natură, Săgetătorii probabil că vor alege să tremure de frig, undeva în mijlocul naturii. Ceea ce nu ştiu centaurii este că natura nu este deloc “mamă” şi că planeta aceasta este în general un loc ostil. Natura este indiferentă, oamenii scornesc poveştile!

 

horoscop

 

CAPRICORN   Este o zi în care trecutul este important şi poţi să te simţi bine depănând amintiri şi schimbând informaţii şi impresii. A venit timpul să suni pe vechiul tău prieten din copilărie! Cu ceva  planete binevoitoare, ei bine, aceasta configuratie face ca perioda în discuţie să fie benefică.  Magnetismul personal al nativilor şi nativelor din Săgetător este în creştere – în special sâmbătă.  Duminică este o zi liniştită şi relaxantă în mijlocul familiei.  Acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, “rădăcinilor” – te veţi simţi foarte bine in compania lor!  Un weekend obositoar, dar foarte plăcut, până la urmă.

 

horoscop

 

VĂRSĂTOR  Sâmbătă pari vulnerabil. Pari mai confuz şi mai utopic decât de obicei şi de acest lucru poate profita una dintre cunoştiinţele tale care vrea să se folosescă de tine ca de o un bancomat. Nu-ţi face griji, o să te descurci şi de data aceasta. Stelele si vremea dar si vremurile, puternice prin schimbari, îţi conferă energia de care ai atâta nevoie. Duminică, din nou ai ceva de rezolvat în casă, dar numai în cursul prînzului. Dragostea şi carisma proprie sunt foarte bine  aspectate. Norocul este în acest weekend prietenul tau cel mai bun, care te ajută să treci peste obstacole fără să faci aproape nici un efort.

 

horoscop

 

 

PEŞTI   Dacă ai o întâlnire sentimentală şi îţi faci mari speranţe, sau, în general, de trecut un prag – sâmbătă este ziua. Eşti norocos, convingător şi abil iar conjunctura stelelor indică succes. Perioada îţi este favorabilă. Sâmbătă conjunctura  face să-ţi crească energia, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Primeşti o informatie neasteptată, plăcută, însă, sau ai o întâlnire neanunţată cu o personă dragă.  Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp.  Duminică poţi să fi la un spectacol, sau la o aniversare.

 

horoscop