Cum poate să piardă Hillary Clinton alegerile. Două pilde, una cu Nastratin Hogea. Racii sunt în defensivă, Scorpionii primesc vești bune | Horoscopul lui Dom' Profesor
Editura Evenimentul si Capital

Cum poate să piardă Hillary Clinton alegerile. Două pilde, una cu Nastratin Hogea. Racii sunt în defensivă, Scorpionii primesc vești bune | Horoscopul lui Dom' Profesor

Radu Stefanescu
Autor: | | 0 Comentarii | 2966 Vizualizari

Pe 3 noiembrie s-au născut împăratul Mutsuhito Meiji Tenno, Andre Malraux, Karl Baedeker, Leopold III, Charles Bronson, Monica Vitti, Gerd Muller, Iulian Mihu, Marcel Anghelescu, Nicolae Dragoş, Paul Cornea, Traian Demetrescu.

Horoscop. În calendarul creştin-ortodox avem brelanul ierarhic duhovnicesc complet, un episcop, Achepsima, un preot, Iosif şi un diacon, Aitala. Păcat că frumosul prenume Iosif este uitat, a devenit mai mult nume de familie. Trece vremea, trece! Nimic în ”Kalendar”, geto-dacii se pregăteau de iarnă și de Anul Nou.

Horoscop. ”Evenimentul Zilei”. În anul 1705, pe 3 noiembrie, un cutremur estimat astăzi la gradul 7,9 pe scara Richter a distrus aproape complet mai multe orașe din regiunea centrală a Italiei, Abruzzo. Atunci au pierit cel puțin 15.000 de persoane. Centrul Italiei, în special, este sub amenințarea cutremurelor și astăzi. O zonă instabilă, vecină cu Vezuviu. Să ne amintim că cele mai importante construcții din Roma antică au fost distruse de cutremure. Sau, de foc, cum a fost cazul Circus Maximus, în anul 64.

Horoscop. Dragi lupi, padawani și hobbiți, zarurile nu au fost aruncate în alegerile prezidențiale din State! Donald Trump se dovedește un candidat abil și puternic. Cu o săptămână înainte de alegeri, două atacuri, poate mortale, la adresa lui Hillary. Unul este reluarea dezvăluirilor din corespondența lui Hillary, iar al doilea atac, dacă este adevăreat, o poate costa președenția. Este vorba de omul ei de încredere de peste 20 de ani, șefa staffului, Huma Abedin. ”Israel Video Network” susține că Huma Abedin, americancă de origine saudită, este omul ”Frăției Musulmane”. Iată, istoria, pe larg la: http://www.israelvideonetwork.com/the-truth-about-hillarys-1-aide-huma-abedin/.

Mă întreb dacă este un atac, sau o încercare abilă a lui Hillary de a fi pe placul zecilor de milioane de musulmani din State. Care nu ar fi votat cu Donald, dar nici cu Hillary. Acum li se dă musulmanilor americani un motiv să se decidă!

Cred că mai este timp pentru câteva lovituri sub centură, în campania electorală din State. Audiovizualul este foarte rapid, așa că, probabil, loviturile dure pot fi date și în ultimile patru-cinci zile, ele se răspândesc rapid prin net, rețele, televiziuni și telecomunicații.

Se poate spune că regula de angajare a confruntărilor electorale s-a schimbat. Nu câștigă cel care dă cea mai puternică lovitură, ci cel care lovește tare, ultimul. Cu acea ultimă impresie se duce ”standard sucker” la vot!

Părerea mea? Este la fel ca a prietenilor și rudelor din Virginia. Un președinte republican, dar nu Donald Trump! Așa că virginienii mei au să voteze numai ca s-o înjure pe Hillary!

În curând o să vedem care este viitorul omenirii. Cel hotărât de societăți mai mult sau mai puțin secrete, de cei foarte bogați și foarte puternici, sau de oamenii de rând, prin conceptul numit ”democrație”.

Perversitatea multimediei este că poate convinge pe oricine, prin orice mijloace, de orice. Depinde cât de mulți bani vrei să cheltuiești! Iar gurile rele, teoria conspirației, spun că doamna Hillary Clinton ar fi primit de la arabi mai mult de două miliarde de dolari pentru campania electorală, câteva zeci de milioane și prin fundația soțului ei, fostul președinte. O să trăim și o să vedem!

Horoscop. Până atunci v-am promis două pilde, una cu Nastratin Hogea. Scurte:

Nastratin Hogea a fost pus de sultan să aibă grijă de maimuțele pe care le primise cadou de la Marele Mogul din India, pentru că se zvonise că Nastratin știa limba animalelor. Nastratin s-a dus la cușca maimuțelor și a intrat în vorbă cu ele. Le-a întrebat cum se simt și ce vor de mâncare. Maimuțele i-au răspuns că se simt cam amețite după drum și că vor de mâncare banane. Bine, a spus Nastratin, atunci o să vă dau, fiecăreia, o banană dimineața și două seara. Maimuțele au făcut scandal și nu au fost de acord. Bine, a spus Nastratin, atunci o să vă dau două banane dimineața și una seara! Maimuțele au fost foarte mulțumite!

Pentru simetrie și ca să fie politic corect, iată o pildă spusă de rabi Solomon din Cracovia:

Într-o țară din Estul Europei, acum mulți ani. Un bărbat, de o anumită vârstă, s-a așezat pe o bancă în parc. S-a apropiat un alt bărbat, tot de o anumită vârstă și a cerut voie să se așeze și el pe bancă. Au stat puțin, s-au uitat în jur, unul la celălat, apoi unul dintre ei a zis: ”Oooof!”. Celălalt i-a răspuns tot cu un oftat: ”Oooof!” La care primul a zis: ”Domnule, nu este bine că discutăm politică, dacă ne aude cineva!”. Al doilea a răspuns: ”Deci și dumneata ești tot evreu!”

Horoscop. Acum vă rog să mă scuzați, Dimineața Astrologilor continuă și a luat o întorsătură care mă interesează, dar mă și amuză - mi s-a atras atenția că este o chestiute particulară, privată și nu trebuie să fie făcută public prin niciun mijloc. Așa răspund celor care mă întreabă de ce nu găsesc nimic pe net despre Dimineața Astrologilor. Ei bine, nu o să găsiți nimic, viața este infinit mai complexă decât o poate oglindi netul. Iar Diminieața Astrologilor nu socializează, nu este sursă de știri, nu are de vândut, sau de cumpărat nimic, este o afacere particulară!

Horoscop. Lucrurile nu se schimbă de azi pe mâine, cele importante cu adevărat, chiar dacă mâine este, în definitiv, o altă zi!

BERBEC Astăzi trebuie să dai dovadă de organizare și de tact şi să foloseşti datele care te avantajează în mod direct. Nu lăsa pe mâine treburile de azi! Timpul este bani, spune o vorbă capitalistă! Cumpăra acum, mâine îţi va fi aproape imposibil! Pentru că dacă apartamentele se ieftinesc, brânza se scumpeşte! Sănătatea este în general bună. Traieşte in prezent, fii mai pragmatic şi mai realist, lasă planurile opulente şi strategiile iscusite. Lumea este mult mai primitivă decât poţi tu să-ţi imaginezi, aşa că nu complica lucrurile inutil. Pe seară poate la un film, nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni!

TAUR Conjunctura indică un plan sentimental complex, cu situaţii noi, care pot ridica probleme greu de rezolvat. Nu lăsa treburile să se adune, să se aglomereze, să te depășească. Fii isteț! Tacerea este mai importantă şi toţi oamenii fac plăcere, unii prin prezenţă alţii prin absenţă. Ziua aceasta trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Dacă ai propria afacere trebuie să fii foarte atent(ă) la noii furnizori sau clienţi. Trebuie sa incepi sa faci economii, fara sa-ti schimbi esential felul in care traiesti – economia este arta prin care obţii maximum de la viaţă. Pe seară, din nou ai de ales intre mai multe posibilităţi si ca intotdeauna te pierzi in amănunte, în analize şi procese de conştiinţă. Pentru o mica parte din Tauri seara este o perioadă mai dificilă din punct de vedere sentimental.

GEMENI Dispunerea ordonata, în ”roată de locomotivă” a zodiacului de astăzi te ajuta să ai energie și să poți să faci ceva ordine, să aduci logica carteziană în propriile tale planuri strategice. O zi bună, după o perioadă mai tensionată. Te poţi relaxa astăzi, ce a fost mai greu, a trecut. Totuşi, nu lăsa nici o schimbare să te tenteze! Lasa lucrurile aşa cum sunt şi înţelept te vei numi. Gemenii educatori, învăţători, profesori, sunt mai avantajaţi în aceasată perioadă. Nu-ti schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes. Un semn de foc iţi poartă noroc şi te ajută să ieşi dintr-o încurcătură, probabil un Leu generos şi mândru că poate fi de ajutor. In aceasta perioadă ai noroc. Atenţie insă, norocul este de sticlă – când incepe să stralucească, se sparge! Mai pe seară stai puţin, fă-ţi un ceai fierbinte şi gândeşte-te – gândeşte-te la tine... Ai uitat visurile tale – preocupat mereu de problemele cotidiene!

RAC Există o latură defensivă în caracterul tău zodiacal care se activează imediat ce apare o problemă. Dar, ai un oarecare procent de noroc şi azi trebuie să acţionezi, fără să mai pierzi timpul! Este o perioada a dezvoltarii explozive, pe fondul avantajos al conjuncturii. Trebuie să nu exagerezi în această expansiune îndrăzneaţă pentru că este deosebit de riscantă: poţi să faci gafe monumentale şi cheltuieli extravagante. Ziua de azi este, de asemenea, favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică sau tehnologie. Trebuie să eviţi discuţiile în contradictoriu cu persoanele de sex opus, în general. Pentru toţi nativii din zodie: nu vă faceţi griji, viitorul vă este favorabil!

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate