Cele mai norocoase zodii în vara lui 2018. Horoscop
Editura Evenimentul si Capital

Cele mai norocoase zodii în vara lui 2018. Horoscop

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 40218 Vizualizari

Horoscop Dar ce este ”norocul”? Binecuvântarea lui Dumnezeu explica bunul stareț Dionisie, cel de bună amintire. În orice caz nu se poate reține părerea hâtrului stareț Cleopa de la Sihăstria care spunea că norocul este un drac, Doamne iartă-mă și aducea o argumentație veselă, foarte proprie și particulară, cu damf țărănesc sănătos, în care, vai, toată istoria antică era amestecată și Zoroastru, Buddha și Moloh, zeul fenician erau tot… draci, Doamne iartă-mă!

Horoscop Pe 15 mai s-au născut: Frank Baum, Claudio Monteverdi, Pierre Curie, James Mason, Katherine Anne Porter, Mike Oldfield, Brian Eno, Mireille Darc, Nicolae Grigorescu, Horia Pătraşcu, Andrei Blaier.

Horoscop Pe 15 mai, ca în aproape fiecare zi, cei doi sfinţişori nelipsiţi în calendarul creştin-ortodox, numiţii Pahomie cel Mare şi Sfântul Ahile din Larisa! Nimic în ”Kalendar”.

Dar să revenim, dragi lupi, padawni și hobbiți, la pasiunea mea, mon violon d’Ingres, Astrologia. Sunt multe întrebări din partea domniilor voastre. Cu răbdare și cu Voia Domnului o să răspund la toate, câte una odată.

Horoscop Care este cea mai norocoasă zodie în anul 2018, mă întrebați. Am scris despre acest lucru, mai demult, mai mult și mai bine. Vedeți articolul meu de la Conexiuni: ”Norocul în anul Câinelui verde ca jadul, de pământ, anul dragostei.https://evz.ro/norocul--anul-cainelui-verde.html.

Horoscop Dar ce este ”norocul”? Binecuvântarea lui Dumnezeu explica bunul stareț Dionisie, cel de bună amintire. În orice caz nu se poate reține părerea hâtrului stareț Cleopa de la Sihăstria care spunea că norocul este un drac, Doamne iartă-mă și aducea o argumentație veselă, foarte proprie și particulară, cu damf țărănesc sănătos, în care, vai, toată istoria antică era amestecată și Zoroastru, Buddha și Moloh, zeul fenician erau tot… draci, Doamne iartă-mă. Rămân la părerea starețului Dionisie, când cineva se roagă pentru noroc, o face pentru pogorârea milei lui Dumnezeu. Câți oameni săraci nu s-au rugat să aibă puțin noroc ca să potă cumpăra de mâncare și să trimeată la școală copiii? Câți oameni bolnavi nu s-au rugat de noroc, ca să mai apuce câteva zile de viață? Câți oameni nu se rogă să aibă noroc ca să fie pace și familia lor sănătoasă?

Horoscop Poate că bunul stareț Cleopa știa el ce știa, că era un bun cercetător și cunoscător al păcatelor omenești. Când se roagă de noroc, se pare că omul nostru de astăzi vrea bani. Banii sunt în prezent alfa și omega, sfântul Graal și Lancea Destinului. Lăcomia asta, păcat greu și capital, o condamna starețul de la Sihăstria, repet, știa el ce știa!

Am calculat, că cea mai norocoasă zodie din anul 2018 este zodia Capricornului. Din decembrie, anul trecut, Saturn a intrat în domiciliul lui, în Capricorn. În vara lui 2018 Capricornul poate avea o vacanță de vis, sau realizări mari.

Horoscop Vara este domiciliul elementului foc. Așa că și Leul, în propria zodie poate avea o vară plăcută, dar nu excelentă, pentru că elementul anului este pământul, nu focul. Venus deja a trecut repede prin Taur, domiciliul ei. Alte planete nu mai sunt în domiciliul clasic, în vara anului 2018.

Horoscop După cum știți, cei care au studiat astrologia, planetele transaturniene, planetele grele, sunt colective, nu li se pot acorda un domiciliu, oricum ar sta prea mult, zeci de ani într-o zodie. Mai sunt denumite planetele generațiilor pentru că influențează o generație întreagă. Ca să vă fie mai clar, iată zodiile cu planetele guvernante, în domiciliu. În astrologie și Soarele și Luna se numesc planete, uneori luminarii. Berbecul-Marte, Taur-Venus, Gemeni-Mercur, Rac-Luna, Leu-Soare, Fecioară-Mercur, Balanță-Venus, Scorpion-Marte, Săgetător-Jupiter, Capricorn-Saturn, Vărsător-Saturn, Pești-Jupiter.

Horoscop Unii autori moderni au acordat domicilii și planetelor ”nou” descoperite, Uranus, Neptun și Pluton, dar acest lucru s-a făcut arbitrar, fără un studiu și o argumentare științifică. De exemplu, lui Neptun i s-a dat domiciliul Pești, din cauza faptului că cele două denumiri erau din același domeniul acvatic. Asta nu este astrologie!

Astrologia nu trebuie inventată, trebuie învățată!

O să continuăm mâine, dacă o să am puțin noroc, poate o să fie o zi bună, este doar o altă zi!

٭ ٭ ٭

horoscop

BERBEC Daca stai acasă şi trebăluieşti în bucătărie, sau la computer, este o zi excelentă, dacă nu - este la fel de bună in realizări şi în afirmarea ta la serviciu. Cu toate că nu prea ai bani, visele tale de mărire şi de imbogăţire nu-ţi dau pace. Continuă, norocul ajută pe cei îndrăzneţi! Ţi-ai programat din timp ziua aceasta pentru cumpăraturi în oraş, dar iata ceva neaşteptat te face să-ţi schimbi planurile. Este totuşi o veste bună. Entuziasmul, calmul si optimismul trebuie să te caracterizeze. Vremea şi vremurile te enervează, dar este indicat să-ţi stăpâneşti agresivitatea. Orice necaz are şi o latură comică. Gândeşte pozitiv, nu te mai văita şi viaţa îți poate părea mai frumoasă!

horoscop

TAUR Ai 24 de ore de sprijin necondiţionat al Cosmosului mai ales în problemele sentimentale. Lucrurile merg bine şi la serviciu şi acasă! Zi bună pentru întâlniri şi discuţii liniştite care iţi vor face mare plăcere şi bucurie. La noapte o să visezi frumos şi colorat. Totul pare perfect, dar vai, ţine numai o zi! Trebuie să iei măsuri – planifică-ţi timpul în aşa fel încât să ai mai mult timp liber. Chiar dacă ai nevoie de mai mulţi bani (cine nu are ?) nu-ţi sacrifica pasiunile tale şi micile plăceri pe altarul viţelului de aur, care viţel este probabil unul dintre cozodiacalii tăi!

horoscop

GEMENI Dimineaţa o poti folosi să iei, in sfârşit, decizia aceea deşteapta, curajoasa si dreapta, la care te gandesti de mai multa vreme. Totuşi, nu tot ce este adevarat si drept trebuie spus in gura mare, trebuie sa dai dovada de mai multa diplomatie si tact in relatiile cu anturajul tau. Nu eşti prea vesel azi, de aceea e bine să-ţi faci de lucru prin oraş, să te plimbi, poate faci ceva ordine prin haine, în orice caz să nu stai singur, pâna seara iţi vei reveni. Cu Mercur, patronul tău cosmic, bine aspectat, ai parte de o veste bună care te poate ajuta în viitor să câştigi mai mulţi bani.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate