Evenimentul Zilei > Social > Horia Brenciu – concert la Sibiu
Horia Brenciu – concert la Sibiu

Horia Brenciu – concert la Sibiu

PLOIEȘTI. Mâine, în Afi Palace Ploiești, Mădălina Vintilă și Nono Semen te așteaptă acolo de la ora 18.00, cu alți SUPER artiști: Doddy, Vescan, Melina, Liviu Teodorescu, Adda și Anda Adam.

SIBIU. „Din dragoste pentru tine”, concert Horia Brenciu. Mâine, începând cu ora 17.00, doamnele și domni șoarele vor avea parte de răsfăț la Shopping City Sibiu. Surprize: Buzdugan și Morar și concert Horia Brenciu & HB Orchestra

CLUJ. Spectacol de Magie pentru copii. Astăzi, începând cu orele 17.00. Un spectacol captivant de magie, trucuri și momente de iluzionism susținut de Stefan Levente Manaszes împreună cu balerina Gabor Stefania. Eveniment organizat de Mario Dance Atelier în parteneriat cu Teatrul de Papuși „Puck”.

Spectacol la Opera din Iași: Baletul „Indiile galante”

Luna martie a debutat la Opera Națională Română Iași cu spectacolul „Imagine all The People”, în regia și coregrafia lui Gigi Căciuleanu. Mâine sunt invitați la „Gala Extraordinară pentru 8 Martie”, care beneficiază de bagheta magică a dirijorului Gabriel Bebeșelea, toți doritorii de muzică și frumos. Martie mai are surprize pentru melomanii din Iași. Pe 29 martie, Opera Națională Română Iași își deschide larg porțile celor care nu au văzut încă opera- balet „Indiile galante” de Jean-Philippe Rameau.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.