Banda hoațelor gravide a fost prinsă. Au primit interdicție în aeroport

Banda hoațelor gravide a fost prinsă. Au primit interdicție în aeroport Sursa foto Romafiumicino

Mai multe hoațe au fost prinse în Italia. Este vorba de patru femei de etnie romă, dintre care două gravide. Ele acționau pe aeroportul internațional Leonardo da Vinci din Fiumicino, din apropiere de Roma.

Mai multe hoațe într-un aeroport din Italia

Hoațele au vârste între 20 și 25 de ani. Două dintre ele, însărcinate în luna a șasea, acționau ca momeli, intrând primele în lift, urmate de turiștii încărcați cu bagaje și cu obiecte de valoare. Celelalte intrau în vorbă cu turiștii pentru a le distrage atenția și le furau din buzunare.

hoate aeoport.

Sursa foto captură video

După comiterea infracțiunii, banda se împrăștia, profitând de aglomerația din aeroport. Cele două femei gravide nu dădeau nimic de bănuit. Cu toate astea, polițiștii au reușit să le depisteze pe suspecte cu ajutorul imaginilor recuperate de pe camerele de supraveghere.

Au fost prinse când se pregăteau de un nou jaf

Oamenii legii au organizat un flagrant cu ofițeri în civil și le-au reținut pe hoațe pe când se pregăteau de un nou jaf.Investigațiile ulterioare au dezvăluit că cele patru femei rome au comis cel puțin zece jafuri pe aeroportul Leonardo da Vinci în ultima lună, a spus presa italiană.

Ne puteți urmări și pe Google News

Hoațele au primit interdicție să nu se mai apropie de aeroport. Ancheta este în curs de desfășurare, iar investigatorii analizează plângerile pentru furt înregistrate în ultimele două luni și le compară cu imaginile de pe camerele de supraveghere video. Aceștia consideră că cele patru femei au făcut mai multe ilegalități.

politie aeroport

Sursa foto Dreamstime

Jaf în aeroportul din Otopeni

Anul trecut, două persoane care au călătorit din SUA și Canada spre România au constatat că o parte dintre bagajele lor de cală nu s-au mai regăsit pe bandă. Primul păgubit a fost un român care s-a întors în țară din SUA, pe ruta Chicago-Varșovia-București. El avea trei bagaje de cală, doar că pe bandă a găsit doar două genți. Avea un bagaj valoros cu o camera foto și accesoriile aferente. Valoarea prejudiciului declarată de călător a fost de 5.000 dolari.

În ziua respectivă, și o femeie a reclamat că i-a dispărut una dintre genți. Situația a fost rezolvată tot cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale aeroportului. S-a constatat că un tânăr care revenise în țară cu o cursă Ryanair a fost bagajele celor doi pasageri. El a spus că este dependent de heroină și că nu știe de ce a făcut așa ceva.