Editura Evenimentul si Capital

Din nou despre nazişti şi maşina timpului. Specialiştii sunt CONVINŞI că Hitler deţinea un motor cu sistem de propulsie electromagnetic

Sursa foto: Daily Star
Autor: | | 6 Comentarii | 2263 Vizualizari

Teoreticienii conspiraţiei afirmă că ofiţeri nazşti de rang înalt din cel de-al Treilea Reich, s-au sustras represaliilor inevitabile după cel de-al Doilea Război Mondial folosind maşinăria pentru a călători în timpul TOP SECRET a lui Adolf Hitler. Maşina de explorat timpul, foarte controversată de Hitler, a fost testată într-o instalaţie cunoscută sub numele de Henge, o mină de cărbuni situată în vecinătatea oraşului Ludwikowic, în Polonia, notează Daily Star.

Cei ce susţin această teorie subliniază faptul că în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, naziştii au supravegeat îndeaproape Henge şi împrejurimile sale. Ca rezultat, mulţi oameni s-au întrebat de ce o centrală energetică avea nevoie de atâtea efective. Un episod din serialul Ancient Aliens explorează această teorie controversată.

În documentar, experţii discută despre ce anume era stocat în acest stabiliment, unii dintre ei afirmând că poseda o maşinărie foarte avansată şi foarte puternică numită The Bell. Doctorul Steven M. Greer explică faptul că există ''numeroase probe evidente că oamenii de ştiinţă lucrau la un motor sub formă de clopot unde sistemul de propulsie era electromagnetic''.

''Dacă se foloseşte corect câmpul electromagnetic la o tensiune foarte înaltă şi se pulsează sau se fazează într-o anumită manieră, se pot obţine fenomene foarte stranii: puteţi face să dispară lucruri şi să le faceţi să reapară'', adaugă el în episod. Ceea ce s-a întâmplat cu generalul SS care a condus proiectul şi care se adaugă la misterul acestei teorii conspirative. Odată cu sfârşitul războiului şi intrarea forţelor aliate, proiectul, cu conducătorul său şi tot ansamblul, au dispărut complet.

Deşi generalul Hans Kammler a fost oficial declarat mort în mai 1945, circumstanţele dispariţiei sale fac încă obiectul teoriei conspiraţiei după atâtea zeci de ani. Autorul, Jim Marrs, estimează că Kammler este unul din marii criminali de război cei mai căutaţi ai partidului nazist. El crede că generalul Kammler a folosit The Bell într-un ultim efort de a scăpa de execuţie. Evocând acest comandant nazist, Marrs afirmă: ''Kammler ar fi fost capabil să dezvăluie secretul în schimbul imunităţii sale, dar la sfârşitul războiului a dispărut''. El continuă: ''Unde a dispărut Hans Kammler şi ce a luat cu el? Gândesc că el a folosit această maşinărie'', titrează dailystar.

NEWS ALERT! Andreea Balan, a 3-a oara la spital! ACUM e la urgenta! Primele IMAGINI! Ti se RUPE sufletul

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Internaţional

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI