Evenimentul Zilei > Monden > Harry și Meghan, protagoniștii unui nou documentar Netflix. Contractul valorează peste 100 de milioane de dolari
Harry și Meghan, protagoniștii unui nou documentar Netflix. Contractul valorează peste 100 de milioane de dolari

Harry și Meghan, protagoniștii unui nou documentar Netflix. Contractul valorează peste 100 de milioane de dolari

Prințul Harry și Meghan Markle au început filmările unui documentar despre viața lor pentru Netflix. În proiect sunt investite camere de 11 milioane de lire sterline, iar producătorii se așteaptă la un conținut pe măsură.

Prințul Harry și Meghan Markle vor fi protagoniștii unui documentar de tip „acasă cu familia Sussex” pentru Netflix, iar contractul ar fi fost semnat pentru mai multe milioane de lire sterline.

Producătorii și ceilalți membrii ai echipei au adus deja camerele de filmat în conacul cuplului din Montecito, iar aparatura este în valoare de 11 milioane de lire sterline. Se așteaptă la un conținut asemănător cu cel făcut de Kardashian pentru emisiunea lor „fly-on-the-wall”.

Soții Sussex au început filmările de mai multe luni, chiar dacă emisiunea animată Pearl a lui Meghan a fost abandonată de Netflix.

Platforma are în plan să lanseze serialul la sfârșitul anului, la scurt timp după publicarea memoriilor lui Harry. Cu toate astea, alte surse au declarat că cei doi își doresc ca documentarul să fie lansat în 2023.

Documentarul care va enerva Familia Regală

Documentarul Heart of Invictus va urmări activitatea lui Harry în cadrul Jocurilor Invictus, dar și alte momente importante ale cuplului.

Anunțul a fost făcut înainte de Jubileul de Platină, eveniment în care Regina Elisabeta a fost foarte implicată.

Meghan și Harry nu își vor face simțită prezența la faimosul eveniment, dar vor merge la alte întâlniri de familie. Cu toate astea, Casa Regală nu i-a lăsat pe cei doi să vina însoțiți de cameramani.

Cel mai râvnit top din lume, YouGov, a publicat lista cu „cele mai admirate persoane” din lume. Șoc total pentru Meghan şi Harry
sursă: arhivă EVZ

Într-o călătorie la New York de anul trecut, ducele de Sussex ar fi avut un microfon ascuns, dar nu s-a confirmat dacă a fost ideea producătorilor sau nu. Netflix nu a anunțat nici dacă Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, în vârstă de 11 luni, vor apărea în noul proiect.

Scopul din spatele proiectului

În urmă cu câteva zile, cuplul a dezvăluit că este speriat și că tinerii vor deveni „experimente digitale” într-o „lume a urii și a răului”. O altă sursa a dezvăluit Netflix „își primește lira de carne” de la soții Sussex, dar că au anumite condiții stricte.

Cuplul a semnat cu Netflix un contrat de 100 de milioane de dolari în septembrie 2020, dar Printul Harry a colaborat și cu scriitorul fantomă JR Moehringer, câștigător al premiului Pulitzer.

Apropiații cuplului consideră că documentarul Netflix, dar și cartea pe care scriitorul o va lansa pentru Harry, ar putea duce la o adevărată ruptură între soții Sussex și membrii Familiei Regale, potrivit The Sun.