Evenimentul Zilei > Monden > Imaginile așteptate de milioane de fani. Documentar cu filmări rare despre Michael Schumacher
Imaginile așteptate de milioane de fani. Documentar cu filmări rare despre Michael Schumacher

Imaginile așteptate de milioane de fani. Documentar cu filmări rare despre Michael Schumacher

Familia lui Michael Schumacher vine cu vești pentru milioanele de fani ai campionului de Formula 1. Mai multe imagini inedite cu sportivul vor fi difuzate în premieră într-un documentar dedicat.

Familia campionului de Formula 1 Michael Schumacher va permite ca mai multe imagini rare cu acesta să fie făcute publice. Acestea vor apărea într-un documentar dedicat super-campionului german, intitulat „Schumacher”.

Schumacher se recuperează după accidentul pe care l-a suferit la schi în urmă cu mai mult ani. El nu a mai fost văzut în public de la teribiul accident din decembrie 2013, care i-a provocat leziuni cerebrale severe. În prezent, nu se mai cunosc informații despre starea sa de sănătate, dat fiind că familia a decis să păstreze intimitatea cu privire la acest subiect.

Acum, milioanele sale de fani vor avea ocazia să vadă imagini noi, cu campionul, în documentarul ce urmează să fie lansat, după cum relatează Express.

 Imagini rare cu Michael Schumacher, într-un documentar

Filmul despre Michael Schumacher a fost creat de regizorii germani Michael Wech și Hanns-Bruno Kammertons. În documentar vor apărea soția lui soția lui Schumacher, Corinna, tatăl său Rolf, fiica Gina-Maria și fiul Mick. Acesta din urmă a apucat pe urmele tatălui și concurează în F1 pentru echipa Haas.

Managerul lui Schumacher, Sabine Kehm, care a devenit purtătorul de cuvânt al familiei, a relatat că acest film prezintă nu doar cariera pilotului, ci și alte fațete ale personalității sale.

„Pilotul nemilos și îndrăzneț de Formula 1, atletul ambițios, mecanicul desăvârșit cu un fler tehnic unic, jucătorul de echipă de încredere și omul de familie iubitor”, a precizat Sabine Kehm.

Benjamin Seikel, un coproducător al documentarului, a adus un omagiu familiei lui Schumacher pentru că a permis ca acest documentar să fie realizat.

„Suntem încântați că am avut cooperarea familiei lui Michael Schumacher. Fără sprijinul lor, acest film nu ar fi fost posibil”, a precizat acesta.

Veștile așteptate de milioane de fani

Michael Schumacher a suferit un accident foarte grav în urmă cu aproape opt ani, în timp ce schia în afara pârtiei în Meribel. El s-a lovit la cap și a suferit leziuni cerebrale foarte grave, chiar dacă în momentul accidentului purta o cască de protecție. Campionul german a suferit două operații și a fost plasat în comă medicală timp de șase luni. Și-a revenit din comă în 2014, după 250 de zile și a fost mutat într-un spital din Lausanne, Elveția. Ulterior a fost externat și a fost îngrijit la domiciliul său de la Lacul Geneva.

De atunci datează ultimele informații despre starea sănătății sale. Familia nu a mai dezvăluit alte detalii reducându-și la minimum declarațiile publice pe acest subiect.

Abia anul trecut, Jean Todt, președintele F1, a dezvăluit că l-a vizitat pe sportiv și a oferit o scurtă declarație despre evoluția sănătății sale.

„L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. Se luptă. Doamne, știm că a avut un accident teribil și nefericit de schi care i-a cauzat o mulțime de probleme. Dar are o soție uimitoare lângă el, are copiii, asistentele și nu putem decât să-i dorim tot ce e mai bun.