Primul copil al lui Meghan Markle şi Harry , Archie Harrison, va fi botezat în spatele ușilor închise, departe de mass-media, în weekend. Cuplul regal s-a confruntat cu critici pentru decizia lor, care vine la doar o săptămână după ce a fost dezvăluit că contribuabilul britanic a trebuit să plătească  2,4 milioane de lire sterline pentru renovarea casei lor, Frogmore Cottage.

Duncan Larcombe, fost editor la Casa regală, a susținut că Meghan și Printul Harry suferă dezastre din cauza comunicării (PR) săptămâna de săptămână". El a spus la "Good Morning Britain": "Preocuparea mea personală este pentru Harry. L-am cunoscut de când era adolescent. Cred că este un tip fantastic. Când văd aceste dezastre de PR, săptămână de săptămână, îmi fac griji pentru el şi cred că merită să fie incredibil de popular, la fel și Meghan".

"Îmi fac griji cu privire la cine îl sfătuiește…de ce nu îi dă sfaturi bune?".  Julie Montagu, apropiată a cuplului, a intervenit în emisiune şi a susținut că prințul Harry  întotdeauna a "încălcat regulile". "Nu l-am văzut niciodată respectând regulile. Să fim cinstiți, nu a vrut niciodată să facă parte din această familie regală". "El a încălcat întotdeauna regulile, şi a făcut un pas înapoi după ce mama sa a murit pentru că l-a afectat puternic.  

Corespondentul pentru Daily Mail Rebecca a scris: "Archie Harrison va fi botezat în Capela privată a Reginei, la castelul Windsor, nu în Capela Sfântului Gheorghe, sâmbăta următoare.  "Vor fi doar 25 de invitați care participă la ceremonia familială intimă. Imaginile vor fi arătate ulterior".