Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini +18 la Kanal D. Au scandalizat România. Perversiune în miezul zilei. „N-ai principii ca femeie”
Imagini +18 la Kanal D. Au scandalizat România. Perversiune în miezul zilei. „N-ai principii ca femeie”

Imagini +18 la Kanal D. Au scandalizat România. Perversiune în miezul zilei. „N-ai principii ca femeie”

Doi dintre concurenții de la emisiunea „Puterea Dragostei” au fost surprinși într-o ipostază care i-a pus în alertă pe fani. Roxana a devenit ispita băieților din emisiune, iar acum s-a lăsat pipăită în zona intimă de către unul dintre concurenții pe care îl numea prieten.

Pe rețele de socializare a apărut o imagine în care Roxana stă în brațele unuia dintre concurenți, și anume în brațele lui Hamude. Fără pic de rușine, tânărul o atinge în zona intimă de parcă nimeni nu s-ar afla în juru lor, scrie wowbiz.ro.

Ba mai mult decât atât, nici Roxana nu pare atât de deranjată de mâna lui Hamude. Însă, chiar ieri, aceasta a primit un mesaj de la un internaut pe contul ei de instagram care sună cam așa:

”Frumos, bravo. Te respecți tare mult, n-ai principii ca femeie și nici demnitate. Te lași pipăită de oricine. M-am lămurit de tine încă de când susțineai că vrei să-i demonstrezi lui Andy că îl iubești și după te-ai sărutat cu grecul. Până și ăla avea iubită. Toți te folosesc, pentru că tu te lași folosită. Nu te gândești că te vede o țară întreagă și în primul rând părinții tăi față de care ar trebui să ai cea mai mare rușine”, scrie în mesajul pe care Roxana l-a primit.