Evenimentul Zilei > International > HALUCINANT. Trupul unei românce ucise în Italia stă de doi ani la morgă. Ce explicație dau autoritățile
HALUCINANT. Trupul unei românce ucise în Italia stă de doi ani la morgă. Ce explicație dau autoritățile

HALUCINANT. Trupul unei românce ucise în Italia stă de doi ani la morgă. Ce explicație dau autoritățile

A fost ucisă în urmă cu doi ani, în localitatea Salerno. De atunci, trupul său neînsuflețit zace uitat într-un sertar de la morgă. Este vorba despre o româncă a cărei vârstă, în momentul comiterii crimei, era de doar 19 ani. Explicația pe care o dau autoritățile din Ciubotă cu privire la acest caz sunt șocante. Circumstanțele în care a fost comisă crima căreia i-a căzut victim românca nu au fost încă pe deplin elucidate, acesta fiind motivul pentru care cadavrul său se află încă în custodia departamentului Morgă, potrivit antenna3

Trupul neînsuflețit al tinereizace de mai bine de doi ani în morga din localitatea italiană Salerno. Cazul încă nu a fost soluționat, acesta fiind motivul invocate de autorități atunci când vine vorba de perioada îndelungată de timp scursă din momentul în care carabinierii nu au dispus repatrierea cadavrului, preferând să țină trupul neînsuflețit la morga spitalului din Salerno.

Mariana Tudor Szekereş, a fost ucisă în Italia în urmă cu doi ani, iar de atunci trupul ei neînsuflețit, stă într-o morgă din Salerno.

Corpul său nu a fost repatriat fiindcă procurorul care se ocupă de acest caz nu a stabilit cauzele exacte ale morții tinerei, motiv pentru care a cerut prelungirea anchetei.

Anchetatorii au găsit, totuși, un suspect în acest caz. E vorba despre un zidar de 36 de ani, tatăl a trei copii, considerat criminal în serie. Acesta a fost deja condamnat la închisoare pentru uciderea unei alte tinere.

ADN-ul bărbatului a fost găsit pe corpul româncei. Acesta a mărturisit că a întreținut relații intime cu tânăra, în schimbul unei sume de bani, dar a negat crima.Ancheta continuă în acest caz, potrivit ilmattino.it.