Evenimentul Zilei > Sport > Presa internațională vuiește după meciul Simonei Halep cu Serena Williams. Înfruntarea a trecut înspre Alexis Ohanian și Ion Țiriac
Presa internațională vuiește după meciul Simonei Halep cu Serena Williams. Înfruntarea a trecut înspre Alexis Ohanian și Ion Țiriac

Presa internațională vuiește după meciul Simonei Halep cu Serena Williams. Înfruntarea a trecut înspre Alexis Ohanian și Ion Țiriac

Partida dintre Simona Halep și Serena Williams a stârnit reacții care depășesc sfera sportului. Imediat după meci, soţul sportivei din SUA a postat, pe reţelele sociale, un mesaj jignitor la adresa lui Ion Ţiriac. Alexis Ohanian nu s-a oprit aici şi şi-a continuat atacurile în mediul online.

Reacții din afara sportului după meciul de tenis dintre Simona Halep și Serena Williams

De asemenea, familia Ţiriac a reacţionat, prin vocea fiului omului de afaceri, Alexandru Ion Ţiriac. Acesta a publicat o scrisoare oficială, îndreptată spre Alexis Ohanian.

Alexis Ohanian a fost prezent în loja Serenei Williams, alături de antrenorul Patrick Muratoglou, la meciul cu Simona Halep. El a părut foarte determinat, foarte concentrat şi a reacţionat foarte puternic la punctele câştigătoare ale Serenei.

Alexis Ohanian a ridicat pumnul victorios şi şi-a încurajat soţia în repetate rânduri. El a dorit astfel că arat semn că şi-a dorit extrem de mult o victorie a Serenei. Dar posibil, mai ales, să-l poată „taxa” pe Ion Ţiriac pentru afirmaţiile făcute.

Conflict între Alexis Ohanian și Ion Țiriac

Scandalul s-a rostogolit rapid şi a făcut înconjurul lumii. Presa internaţională a scris despre conflictul dintre Ion Ţiriac şi soţul Serenei Williams. Australienii au remarcat şi tricoul purtat de Alexis Ohanian, pe care era o poză cu soţia sa, alături de textul „cea mai mare sportivă”.

„Alexis Ohanian a reacţionat după comentariile dezgustătoare făcute despre soţia lui, după calificarea soţiei sale în semifinalele Australian Open. Co-fondatorul Reddit a fost extrem de energic în lojă, la meciul pe care Serena Williams l-a câştigat cu 6-3, 6-3 în faţa Simonei Halep. Succesul a fost cu atât mai important, cu cât a fost un răspuns pentru comentariile dezgustătoare făcute de fostul star al tenisului românesc, Ion Ţiriac.”, au scris australienii de la 7news.com.au.

Fiul lui Ion Țiriac s-a implicat în scandal

„Neîncredere şi dezgust: episod urât în scandalul din tenis, după ce fiul lui Ion Ţiriac s-a implicat în poveste. Scandalul dintre Ion Ţiriac şi Alexis Ohanian şi-a consumat un nou episod. Serena Williams a învins-o pe Simona Halep, 6-3, 6-3, iar Ohanian l-a atacat din nou pe Ţiriac, care afirmase că sportiva din SUA ar trebui să se retragă. Fiul lui Ion Ţiriac, Alexandru, a ieşit şi şi-a apărat tatăl, duă criticile primite. A postat o scrisoare deschisă, dar a fost şi el apostrofat pe social media.”, au notat au notat cei de la foxsports.com.au.

„Soţul Serenei Williams a lansat un nou atac la adresa patronului Madrid Open, Ion Ţiriac, după victoria Serenei Williams în faţa Simonei Halep, 6-3, 6-3, pe Rod Laver Arena. Prestaţia Serenei Williams le-a închis gura multor contestatari, iar Ion Ţiriac a fost unul dintre cei mai vehemenţi critici. După succesul soţiei sale, Ohanian l-a criticat dur pe Ţiriac pe social media.”, au notat şi cei de la msn.com.