Evenimentul Zilei > Actualitate > ”Hai, marș”, i-au spus doi polițiști clujeni unei mame din Cluj Napoca care a fost obligată să împingă căruciorul, pe stradă, deoarece trotuarul era ocupat de Logan-ul Poliției
”Hai, marș”, i-au spus doi polițiști clujeni unei mame din Cluj Napoca care a fost obligată să împingă căruciorul, pe stradă, deoarece trotuarul era ocupat de Logan-ul Poliției

”Hai, marș”, i-au spus doi polițiști clujeni unei mame din Cluj Napoca care a fost obligată să împingă căruciorul, pe stradă, deoarece trotuarul era ocupat de Logan-ul Poliției

O femeie din Cluj Napoca a scris pe contul ei de facebook ce a pățit cu doi polițiști de la Secția 4 de Poliție Cluj Napoca.

Femeia se afla la plimbare cu copilul ei, care are doar câteva luni, iar la un moment dat a observat pe trotuar, un autoturism al Poliției Cluj, în care se aflau doi oameni ai legii. În momentul în care femeia î-a întrebat, în glumă, dacă nu cumva va primi amendă deoarece este nevoită să circule pe styradă, în condițiile în care trotuarul era ocupat de autoturismul Poliției, unul dintre cei cei doi polițiști a avut o atitudine de sictir: ”Hai, marș”.

După ce a ajuns acasă, clujeanca a făcut publică întreaga poveste. ”13 mai 2016, Cluj-Napoca, strada Fântânele, ora 17,30, aproximativ. Ambii milițieni sunt în mașină, la povești. Am trecut cu căruciorul pe mijlocul străzii și i-am întrebat dacă nu-mi dau o amenda pentru că circul pe stradă. Răspuns: "Hai, mars!”.

Femeia a realizat și o fotografie pentru a dovedi că cele scrise de ea sunt adevărată.

Polițiștii erau în misiunea

Șeful IPJ Cluj, chestorul Tudor Grindean a declarat că au fost începute anumite cercetări pe linie disciplinară împotriva celor doi polițiști. ”Am declanșat niște verificări în plan disciplinar. Polițiștii se aflau în misiune în zona respectivă care se referea la un furt. Din primele investigatii nu rezultă că polițiștii au avut un astfel de limbaj la adresa respectivei persoane. La toate instructajele le atragem atenția asupra limbajului și asupra ținutei. Noi încercăm să îi ajutăm pe oameni”, a precizat chestorul Grindean.

Întâmplarea reclamată de femeia din Cluj a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, iar luni, la prima oră, existau deja primele concluzii, în condițiile în care femeia care a reclamat acest comportament nu a fost contactată de către polițiști pentru a o asculta și pe ea. Întrebat cum vine asta, chestorul Tudor Grindean a declarat că nu există încă ”o concluzie finală. Urmează ca și doamna în cauză să fie identificată”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: