Dacă-l dă Gică, îl dă numai în străinătate. Nu are rost să vorbim de un lucru nerealizabil, adică de transferul lui la FCSB. Nu în momentul ăsta. Nu e nici perioada de transferuri… Viitorul unde joacă? Eu ceream 20 de milioane pe Man când eram în Europa, dar acum nici nu mai întreabă nimeni. Nu-i mai interesează. Unde jucăm noi? Ca să vorbim de Ianis pe 20 de milioane, trebuie să plece de la FCSB. Ăsta-i adevărul, nu spun o minciună”, afirma Gigi Becali în urmă cu câteva zile.

Astăzi, la conferința de presă premergătoare meciului pe care FC Viitorul îl va susține, mâine (ora 21:00), cu Hermannstadt, în Liga 1 Betano, „Regele” a lansat un nou atac la adresa lui Becali. 

Ianis este un tânăr talentat, dar are nevoie de timp şi răbdare pentru a progresa în fiecare zi. Acesta este lucrul care contează pentru mine, toate celelalte vor veni pentru că este vorba despre un jucător foarte, foarte talentat.

Lăsaţi întrebările astea, întrebaţi de Viitorul. Ianis e la Viitorul, Viitorul l-a cumpărat, e jucătorul nostru. N-aţi văzut că şi-a prelungit contractul acum o lună? Lăsaţi-i pe ceilalţi să aibă grijă de jucătorii lor şi să-i facă pe jucătorii lor de milioane. Deocamdată e la noi şi vom vedea ce va fi.

Nu vă înţeleg deloc. Suntem în campionat, iar noi vorbim de transferuri când mai sunt trei luni de jucat” , a declarat Gheorghe Hagi.