Printre alte declarații, „Regele” nu a uitat nici de Fiorentina, continuând să-i critice pe toscani, după ce trupa „Viola” a reunțat la serviciile fiului său, Ianis Hagi.

„M-au mințit în față pe mine și pe Ianis, Ianis a avut 3 oferte când s a întors, un antrenor mare a spus ca Ianis poate fi comparat cu Totti, l au amendat pe Ianis pentru că a declarat că e dezamăgit și nu joacă la club. Nu l-au băgat pentru că e român! Directorul sportiv face și desface tot la Fiorentina. E mai rău decât în România, pe vremea Generalilor, când jucam la Steaua! Fiorentina are 100 milioane de euro buget și e pe locul 11 cu Pioli”, a tunat „Regele”, la conferința de presă de la finalul meciului cu FC Botoșani.

Mai mult, Hagi a continuat să-l atace și pe  Pantaleo Corvino, oficial al Fiorentinei: „I-ai dat reject lui Ianis. Te salut din România, dar ai pierdut un mare jucător. Era român şi trebuia să-l ascundem. Eh, nu mai poţi să-l ascunzi, că de aia l-am cumpărat, ca să nu-l mai ascunzi, să poată ieşi din nou pe piată. Oricum, are mai multe titluri decât Corvino. Şi cred că şi eu am produs jucători cât el, că se laudă câţi jucători a produs. Îi transmit că nu e frumos ce a făcut. Toţi din Firenze voiau să-l vadă pe Ianis. Nu e corect. La primavera, Ianis desena, picta. Ei nu l-au dezvoltat. Jucătorul se dezvoltă când joacă, nu când se antrenează. În meci înveţi, din greşeală. O să vorbim mai târziu despre ce se va întâmpla. Dar Fiorentina a pierdut un mare jucător. Aşa cred eu, care am jucat fotbal. Îmi pare rău. Dar te salut din România, mergem mai departe şi vedem ce se va întâmpla”.