Ianis Hagi (20 de ani) i-a convins pe scouterii echipelor din Europa după evoluțiile sale remarcabile din Liga 1 Betano, dar mai ales de la naționala U21 a României. Din vară, Ianis ar putea prinde un trasfer de Top. În ultima vreme s-a vehiculat faptul că Sevilla, AS Roma, Girona, Anderlecht şi Standard Liege au fost pe urmele lui Hagi Jr.

E adevărat că Ianis Hagi are oferte din Spania, din Italia, din Germania, din Belgia. E curtat, e foarte curtat. Va fi foarte greu să îl țin din vară. Dacă ne mișcăm mai bine, poate avea și din Olanda. Mai avem o lună jumătate. E de văzut. Depinde cât de repede se vor mișca cluburile care vor să îl ia. Eu zic că pleacă.

Spania i s-ar potrivi cel mai bine. E un campionat interesant. Un fotbalist bun însă trebuie să se adapteze la orice echipă.

Ianis a fost cumpărat înapoi de la Fiorentina cu două milioane și 30 la sută dintr-un eventual transfer. S-a întors la echipa care l-a format și a devenit cel mai bun jucător. Vă dați seama că aveau încredere în valoarea lui dacă au păstrat un astfel de procent”, a declarat Gică Hagi la TV Digi Sport. 

În acest sezon, Ianis Hagi a marcat de 10 ori şi a oferit șase assist-uri în 32 de meciuri jucate în toate competiţiile la Viitorul. Potrivit tansfermarkt.com, e cotat la 3,5 milioane de euro în acest moment.

 

Te-ar putea interesa și: