Evenimentul Zilei > Monden > Gwyneth Paltrow și-a lăsat fanii cu gura căscată! N-o să-ți vină să crezi ce aromă are lumânarea parfumată scoasă la vânzare de vedetă
Gwyneth Paltrow și-a lăsat fanii cu gura căscată! N-o să-ți vină să crezi ce aromă are lumânarea parfumată scoasă la vânzare de vedetă

Gwyneth Paltrow și-a lăsat fanii cu gura căscată! N-o să-ți vină să crezi ce aromă are lumânarea parfumată scoasă la vânzare de vedetă

Gwyneth Paltrow a șocat o lume întreagă cu ultimul produs pus în vânzare de compania sa. Actrița a creat un tip de lumânare care se numește „Aceasta miroase ca vaginul meu”.

Cunoscută deja pentru produsele controversate pe care le vinde prin intermediul companiei sale, Gwyneth Paltrow a reușit să șocheze din nou. Faimoasa lumânare costă nici mai mult nici mai puțin de 75 de dolari și s-au vândut în doar câteva ore.

Ideea produsului a pornit ca o glumă între Gwyneth Paltrow și creatorul parfumului Douglas Little. Cei doi testau împreună un produs despre care actrița americană a spus, după ce l-a mirosit, că „miroase ca vaginul meu”. Astfel că, acesta a rămas numele pentru noua gamă de lumânări parfumate.

Potrivit companiei Goop, deținută de Gwyneth, lumânarea are aromă de „mușcată, bergamotă, cidru, perfectu juxtapuse cu nuanțe de trandafir de damasc și mosc și este perfectă pentru a crea o atmosferă ambientală care adună laolaltă fanteziile, seducția și un soi de căldură sofisticată”.

Printre produsele controversate vândute de compania actriței s-au numărat jucării sexuale de 15.000 de dolari sau ouă de jad pe care femeile să le pună în zonele intime, informează The Insider.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.