Evenimentul Zilei > Actualitate > Acuzațiile care ZGUDUIE Hollywood-ul! S–a aflat ABIA după 3 ani. Bărbatul vrea să o dea în judecată
Acuzațiile care ZGUDUIE Hollywood-ul! S–a aflat ABIA după 3 ani. Bărbatul vrea să o dea în judecată

Acuzațiile care ZGUDUIE Hollywood-ul! S–a aflat ABIA după 3 ani. Bărbatul vrea să o dea în judecată

Acuzația care a cutramurat Hollywood-ul! Pe fondul unui accident la schi produs în 2016, Gwyneth Paltrow, una dintre cele mai populare actrițe, a fost dată în judecată de un bărbat, care declară că actrița i-a provocat răni la cap şi la coaste în timp ce se afla pe o pârtie din staţiunea montană Deer Valley din Park City, Utah.

Terry Sanderson, în vârstă de 72 de ani, spune că, la momentul respectiv, se afla pe o pârtie pentru începători când a auzit nişte ţipete, iar apoi a fost lovit. Acesta şi-a pierdut cunoştinţa, dar un martor al incidentului i-a spus că actriţa a fost cea care l-a lovit în spate. În urma incidentului, Terry Sanderson, sa suferit contuzii la cap şi răni în zona coastelor.

Prin intermediul purtătorului ei de cuvânt, Paltrow a negat acuzaţiile: „Acest proces este nefondat şi ne aşteptăm să se facă dreptate”. La rândul lui, bărbatul a declarat că a încercat în repetate rânduri să ia legătura cu actița, însă niciodată nu a reușit

Sanderson cere despăgubiri de 3,1 milioane de dolari şi neagă faptul că ar fi dat-o în judecată pe Paltrow tocmai pentru că este bogată şi celebră.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.