Evenimentul Zilei > Actualitate > Grevă și boicot la Pandurii
Grevă și boicot la Pandurii

Grevă și boicot la Pandurii

Neplătiți de mai multe luni, jucătorii gorjeni s-au săturat de promisiuni și au refuzat să se prezinte, ieri, la antrenament. Mai mult, „alb-albaștrii” amenință că nu vor evolua la partida de mâine, cu CS „U” Craiova

Pandurii Târgu Jiu a ajuns pe marginea prăpastiei și riscă să nu mai poată continua în Liga I. Jucătorii echipei gorjene sunt neplătiți de șase luni și caută cu disperare soluții pentru a pleca la alte formații.

Ieri, „pandurii” nu s-au prezentat la antrenamentele lui Petre Grigoraș și au spus că nu vor evolua contra formației CS „U” Craiova. Partida este programată, mânie (ora 14.00), în etapa a 14-a a campionatului intern.

„Așa nu mai vor să continue”

„Jucătorii au refuzat să facă antrenament. În mod normal e greu de acceptat aşa ceva, însă fotbaliştii de la Pandurii chiar au fost mai mult decât înţelegători până acum. Ultima promisiune a fost făcută public de membrii asociați și luni trebuia să fie plătit salariul. Nu vor să meargă la Craiova şi atunci vom folosi echipa a doua. Grigoraş şi cu mine am beneficiat până acum de totala lor înţelegere, dar după Timişoara ne-au transmis că aşa nu mai vor să continue”, a spus Narcis Răducan, președintele clubului, la Digi Sport.

Practic, gorjenii au început greva de săptămâna trecută, atunci când au făcut figurație în meciul cu Dinamo și au fost învinși cu 0-4. În acest sezon, Pandurii a participat în Liga Europa și a fost eliminată de Maccabi Tel Aviv, din turul al 3-lea preliminar (1-3 și 1-2).