Google pregăteşte războiul împotriva Facebook

Google pregăteşte războiul împotriva Facebook

Google Me, reţeaua de socializare virtuală care concurează Facebook.com, se va lansa în primăvara anului viitor.

Potrivit jurnaliştilor de la mashable.com, Google ar fi trebuit să-şi lanseze noul proiect la sfârşitul acestui an, însă americanii au hotărât să mai lucreze la unele detalii şi să intre pe internet în luna martie sau aprilie.

Detaliile noului produs al  Google este ţinut la secret chiar şi pentru majoritatea angajaţilor companiei. "Experimentăm în permanenţă noi modalităţi de a implementa produsele noastre şi confirmăm că suntem concentraţi să încorporăm proiecte de socializare virtuală prin Google. Deocamdată nu avem nimic de anunţat", a declarat un reprezentant al Google pentru cei de la mashable.com. Facebook, la borna "500 de milioane"

În urmă cu două luni, CEO Google, Eric Schimdt, confirma faptul că se lucrează la un proiect mare, "o reţea socială de primă clasă". "Cu permisiunea dumneavoastră, ştiind mai multe despre cine sunt prietenii tăi, putem oferi recomandări mai detaliate. Calitatea căutării poate fi mult mai bună", declara Schimdt în luna septembrie a acestui an.

Ne puteți urmări și pe Google News

Proiectul Google Me a apărut odată cu expansiunea Facebook.com, cea mai mare reţea de socializare din lume, care anunţa la jumătatea acestui an că are peste 500 de milioane de membri activi.