Evenimentul Zilei > Actualitate > Google Earth a EXPUS o baza militară americană SECRETĂ. Video în articol
Google Earth a EXPUS o baza militară americană SECRETĂ. Video în articol

Google Earth a EXPUS o baza militară americană SECRETĂ. Video în articol

Un proiect guvernamental ţinut la secret a fost expus de către Google Earth. Deşi a fost foarte bine ascunsă baza militară americană iată că, datorită serviciului oferit de Google, nimic nu mai poate rămâne nedescoperit, titrează Daily Star.

Google Earth a dat iar lovitura la începutul acestei săptămâni după ce a reușit să dezvăluie locul unei baze militare în sud-vestul Nevadei aflată acolo timp de aproape un deceniu. Despre această bază se zvonea cu ani în urmă că va fi folosită pentru testarea experimentală a armelor. notează dailystar.

Înregistrările video arată un obiect misterios care se află în fața unui hangar pentru aeronave. "Acesta este un avion foarte secret", a dezvăluit Tyler Glockner de la "Secureteam10". "Ceea ce este, de asemenea, interesant că în apropiere, există alte vehicule militare. Și să nu mai vorbim că a fost găsită după opt ani". Tyler a încărcat videoclipul pe canalul său YouTube pe 31 octombrie şi a avut aproape 250.000 de vizualizări.  Și telespectatorii au fost, de asemenea, uimiți.

"Cineva trebuie să facă o excursie pe jos în deșertul Nevada", a comentat cineva. Un altul a adăugat: "Armata ascunde ceva din alte țări".  Și o a treia a susținut: "Este o tehnologie guvernamentală secretă și este construită pentru a proteja țara noastră".

VIDEO:

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: