Evenimentul Zilei > Monden > Giulia Nahmany, mai slabă cu peste 10 kilograme cu cinci mese pe zi
Giulia Nahmany, mai slabă cu peste 10 kilograme cu cinci mese pe zi

Giulia Nahmany, mai slabă cu peste 10 kilograme cu cinci mese pe zi

Giulia Nahmany a reușit să slăbească spectaculos și să își mențină silueta după mulți ani în care s-a confruntat cu kilogramele în plus, dar și cu presiunea din partea industriei care părea să prefere tiparele de manechin.

 Actrița s-a confesat în prima sa carte, „Merg mai departe mai puternică, mai sănătoasă, mai fericită”, și a dezvăluit că problemele legate de siluetă provin din copilărie. „Eu știu cum e să-ți dorești la 20 de ani o vestimentație anume, iar silueta greoaie să o transforme doar într-o glumă proastă. Știu cum e să fii privit ca un paria, știu cum e să fii acuzat de nesimțire, știu cum e să fii sau doar să te simți respins, știu ce e discriminarea pe criterii legate de aspectul fizic”, mărturisește Giulia în cartea sa. Durerea trăită după pierderea mamei sale și perioada ulterioară de introspecție au transformat- o într-o persoană mai puternică. Actrița a apelat la un nutriționist care a analizat în detaliu stilul de viață al acesteia și i-a creat un program alimentar personalizat care, completat de sport, a dat rezultatele dorite. Giulia și-a stabilit cinci mese pe zi, trei principale și două gustări. A eliminat complet zahărul, dulciurile, îndulcitorii artificiali, băuturile carbogazoase, laptele, lactatele cu 0% grăsime, oțetul, roșiile, cartofii, fasolea albă, mazărea, lintea, năutul, porumbul, bamele, bananele, strugurii, fructele uscate, prunele, mango, papaya, rodia, pepenele roșu sau galben, portocalele, mandarinele, făinoasele, pâinea, pastele, orezul. La sfaturile specialistului, actrița a dozat mesele zilnice la ore fixe și în cantitățile recomandate.

„Vă urez succes! Ambiție, determinare, sport! Toate la un loc vă vor redesena trupul, vă vor disciplina mintea și vă vor aduce numai sănătate! Se poate, uitați-vă la mine. La 33 de ani, după o viață întreagă cu surplus de kilograme și după doi copii, arăt, fără modestie, like a million dollars!”, a scris vedeta.