Evenimentul Zilei > Monden > Gina Pistol și Smiley au făcut marele anunț. Fanii sunt în extaz
Gina Pistol și Smiley au făcut marele anunț. Fanii sunt în extaz

Gina Pistol și Smiley au făcut marele anunț. Fanii sunt în extaz

De câteva zile, o veste surprinzătoare, dar extaziantă pentru protagoniști, a apărut în presă: Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți la începutul anului 2021.

Din informațiile apropiaților cuplului, prezentatoarea de la Antena 1 se pare că ar fi în primul trimestru de sarcină. Deși nu au anunțat nimic public cu privirea la veridicitatea știrii că vor deveni părinți, în asemenea momente este bine știut că viitorii părinți sunt reținuți la aflarea unei asemenea vești și preferă să se bucure în intimitate, doar cu familia.

Surse apropiate celor două vedete au mărturisit că prezentatoarea de televiziune s-ar afla în aproximativ 3 luni de sarcină, iar pe la jumătatea lunii februarie, anul următor, bebelușul ar urma să apară pe lume. Această nouă etapă i-a copleșit pe Smiley și Gina, care se pare că își fac planuri și încearcă să se obișnuiască cu noile roluri din viața lor.

„Ginuța ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat pentru Ciao.ro, preluat de Cancan.ro, surse din anturajul celor doi.

Fostul iepuraș Playboy şi Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley, trăiesc o solidă poveste de dragoste de aproximativ 3 ani, sunt amândoi la primul copil și momentan nu au planuri de căsătorie. “Eu mi-am făcut alegerile şi sunt mulţumită cu tot ce trăiesc acum. Mai am foarte multe de învăţat despre viaţă, despre mine”, a spus recent prezentatoarea de la Antena1.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: