Cosmin Contra i-a dat o replică tăioasă lui Gigi Becali, după ce finanțatorul l-a acuzat pe selecționer că este un dinamovist dușmănos, care n-a vrut să cheme la lot niciun jucător al „roș-albaștrilor”. Antrenorul a reacționat și i-a transmis lui Becali să-și vadă de echipa sa.

„Domnul Becali ar trebui să se axeze să scoată echipa Stelei din subsolul clasamentului. Să facă acei jucători, care sunt foarte buni, să joace la un nivel foarte bun. Nu știu cu ce echipă din Georgia (n.r. – Alashkert este din Armenia) și era să nu se califice în Europa League. Îmi este greu să cred că jucători care nu au putut să întoarcă soarta unui meci cu Guimaraes pot să facă diferența într-un meci cu Spania, care este una dintre cele mai bune echipe din lume.

Pe Gigi Becali îl știam un om corect, care știe fotbal. Să fie antrenor, președinte, patron, medic și team manager sau ce este la Steaua și să lase echipa națională în pace. Nu este antrenor la echipa națională Gigi Becali.

Dacă vine și îmi zice să fie antrenor la echipa națională, poate mă gândesc să-i cedez locul. Ultimele rezultate ale Stelei au arătat cât de capabil este Gigi Becali ca antrenor”, a spus Contra.

Te-ar putea interesa și: