Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali, în depresie, chiar dacă FCSB s-a calificat. „Perla” de 50 de milioane de euro s-a rupt
Gigi Becali, în depresie, chiar dacă FCSB s-a calificat. „Perla” de 50 de milioane de euro s-a rupt

Gigi Becali, în depresie, chiar dacă FCSB s-a calificat. „Perla” de 50 de milioane de euro s-a rupt

David Miculescu, fotbalistul de la FCSB, în vârsta de 21 de ani, s-a accidentat joi în timpul meciului dintre FCSB și Dunajska Streda, din turul III preliminar al Conference League, la scorul de 1-0 pentru bucureșteni.

Accidentare pentru Miculescu

În minutul 51 al meciului, Miculescu a fost schimbat de pe teren cu Răzvan Oaidă. Fostul fotbalist al lui UTA a mers să salute galeria, iar apoi s-a îndreptat către banca de rezerve, șchiopătând vizibil.

Atacantul s-a lovit de două ori în prima repriză, după două contacte dure cu fotbaliștii lui Dunajska Streda. Acesta ar fi avut probleme la piciorul stâng, potrivit gsp.ro.

Becali i-a pus clauză de reziliere de 50 de milioane de euro lui Miculescu

Recent, Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit ce salariu are David Miculescu la roș-albaștri și a anunțat clauza de reziliere a atacantului în vârstă de 21 de ani. E în valoare de 50 de milioane de euro.

„Va fi un angajament pe cinci ani cu Miculescu. Îi dau 10.000 de euro pe lună în primele trei sezoane și apoi 15.000 pe lună în următoarele două. Dar băiatul are mare calitate, cred că-l vând mai repede de doi ani.

sursa: gsp.ro

O să-i pun și o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro. Știi cum e, dacă-i fixezi o clauză mare, poți să-l vinzi cu 10 milioane de euro, dar invers nu prea funcționează”, a menționat Becali.

FCSB s-a calificat în play-off-ul Conference League

Joi seara a avut loc meciul dintre FCSB și echipa slovacă, Dunajska Streda. Scorul a fost de 1-0 pentru bucureșteni, iar astfel aceștia s-au calificat în play-off-ul Conference League.

Slovacii au început agresiv partida, iar în minutul 10 au fost aproape de deschiderea scorului. Balogh a trimis un șut puternic, dar mingea s-a izbit violent de bară. Echipa lui Becali a replicat prin Edjouma și Popescu, dar loviturile celor doi s-au dus la mare distanță de poarta lui Veszelinov.

La sfârșitul partidei câltigate, FCSB s-a calificat în play-off-ul Conference League, acolo unde o va întâlni pe câștigătoarea dublei manșe dintre Viking și Sligo Rovers (5-1 în tur), potrivit digisport.