Gigi Becali o consiliază pe Gabriela Firea: Funcția de primar e de bărbat

Gigi Becali o consiliază pe Gabriela Firea: Funcția de primar e de bărbat Gigi Becali. Sursa foto: Arhiva EVZ

Gigi Becali dă de înțeles că fina lui nu e pregătită pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, deși spune că o sprijină pe Gabriela Firea pentru orice funcție politică își dorește, în afară de cea de președinte.

Gigi Becali a afirmat că i-a comunicat deja finei sale, Gabriela Firea, că vede funcția de primar a fi potrivită pentru un bărbat, având în vedere că aceste poziții implică un nivel ridicat de stres.

Gigi Becali nu crede că Firea poate câștiga un nou mandat de primar general

Pandele încă 20 de ani câștigă la Voluntari, nu are cum să piardă. Nu există 90%, a făcut prea multe lucruri. Ce a făcut el pentru Voluntari e ceva de domeniul fantasticului”, a spus Gigi Becali, miercuri seara.

Patronul FCSB spune că pe fina sa nu ar susține-o doar dacă ar candida pentru funcția de președinte, pentru că el consideră că aceasta este destinată bărbatului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai ales având în vedere, spune el, că o femeie e făcută să fie supusă, ci nu să stăpânească.

Eu, din punctul meu de vedere, i-aș spune finei să stea liniștită. Eu i-am zis că funcția de primar e de bărbat. Ziceți că sunt misogin, dar mai puternici sunt bărbații, sunt mai potriviți pentru funcții stresante. Dar cum e ea, e posibil să candideze independentă. Eu o susțin până la final pentru orice funcție. La președinție nu o susțin, că nu susțin niciodată o femeie la președinție.

Femeia e făcută să fie stăpânită, nu să stăpânească. Bărbatul e după firea și asemănarea lui Dumnezeu.

Femeia, doar după asemănare. Femeia, deci, având stăpân pe bărbat, ea nu e făcută să stăpânească. Așa e lumea acum, că dacă aduc femeile bani mai mulți, vor să stăpânească ele, dar dacă e făcută din coasta mea, cum să mă stăpânească pe mine”, a mai adăugat Gigi Becali.

Gigi Becali

Gigi Becali și Gabriela Firea. Susra foto: Arhiva EVz

Patronul FCSB spune că el se ghidează după credință, nu după politică

În continuare, Gigi Becali a ținut și să-și argumenteze spusele, menționând că el se ghidează după ceea ce spune religia. Astfel că, având în vedere că femeia e făcută din coasta lui Adam, ea nu are voie să conducă bărbatul.

Ea poate să fie administrator, dar nu stăpânitoare. Președintele e stăpân, el comandă tot. Nu poți ca femeie să fii stăpân la servicii secrete, la CSAT. Păi cum să fiu eu ministru și ea să fie premier, să stea ea în capul mesei. Păi o iau de mână și o dau afară, pleacă mă de-aici, că ești făcută din coastă.

Nu mă interesează pe mine politic. Eu spun acum așa că vad că ai acolo o femeie, care era pe la Loterie, de la partidul lui Băsescu, la pungași. Eu o știu pe dansa și era femeie puternică și acum am zis să vorbesc despre bărbați, special am făcut-o”, a mai spus Gigi Becali, potrivit româniatv.net.

PSD nu dă semne că ar susține-o pe Firea la Primăria Capitalei

Întrebat ce șanse au Gabriela Firea și Sebastian Burduja să fie aleși la Primăria Capitalei, Marcel Ciolacu a răspuns: „Șanse egale”.

Premierul a continuat și a punctat că nu vorbim despre o împărțeală, ci despre cele mai competente persoane de a conduce administraţia, de cei care au experienţa şi aplicarea de a face acest lucru.

Gigi Becali

Marcel Ciolacu. Sursa foto: Facebook

Trebuie să ai ceva în tine să poţi face această cea mai dificilă muncă şi cred că cea mai mândră muncă pe care o poţi face este aceea de a fi ales la tine, în oraşul tău, şi să munceşti pentru locul în care te-ai născut.

Sunt ferm convins că în următoarea perioadă o să venim cu deciziile politice cele mai bune pentru candidaturile enunţate de către dumneavoastră”, a afirmat Ciolacu.