Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali a scăpat în sfârşit de povara unui mare păcat! S-a spovedit la tv
Gigi Becali a scăpat în sfârşit de povara unui mare păcat! S-a spovedit la tv

Gigi Becali a scăpat în sfârşit de povara unui mare păcat! S-a spovedit la tv

Patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit joi, înaintea Adunării Generale a LPF, care este unul dintre ultimele păcate ale sale.

Latifundiarul din Pipera a confirmat că a încercat să-l contacteze pe finanţatorul formaţiei Universitatea Craiova, Mihai Rotaru.

Se întâmpla în urmă cu trei săptămâni şi Becali spune că Rotaru „ar fi fost campion” dacă în partida cu CFR Cluj nu ar fi fost folosiţi atât de mulţi juniori.

„I-am spus lui Rotaru, dacă răspundea la telefon acum trei săptămâni, putea să fie campion.

Aşa am răspuns cu aceeaşi monedă de la Viitorul şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Voiam să îi spun că eu pun punct şi uit ce a fost şi să facem o înţelegere ca dreptatea să primeze de acum încolo.

Trebuia să existe dreptate întotdeauna, dar dacă a început-o cineva şi după aia altul s-a răzbunat şi în loc să pună stop nu a pus, ce să facem?, suntem oameni şi facem păcate”, a spus Becali.

Întrebat dacă este un păcat faptul că FCSB a folosit mai mulţi juniori în partida cu CFR Cluj, Becali a declarat:

„E păcat că am folosit echipa a doua, pentru că nu trebuia să răspund cu aceeaşi monedă, aia a fost răzbunare.

Am vorbit cu Rotaru, nu mai există răzbunare.

Pentru a cuceri primul titlu după o pauză de 29 de ani, Universitatea Craiova trebuia să învingă CFR Cluj pe Ion Oblemenco, în finala campionatului.

În cele din urmă, ardelenii au câştigat partida de la Craiova cu 1-3 şi au câştigat titlul în Liga I pentru a 3-a oară consecutiv.

Până la acest meci decisiv, oltenii au sperat ca rivalii de la CFR Cluj să se împiedice în partidele cu FC Botoşani şi FCSB, echipe pe care le-au întâlnit înaintea finalei campionatului.

Gruparea antrenată de Dan Petrescu a obţinut victoria în ambele partide, dar în jocul cu FCSB a beneficiat de o formulă inedită a formaţiei patronate de Becali.

Antrenorul roş-albaştrilor a început partida cu CFR Cluj folosind mai mulţi jucători de la Academia FCSB şi lăsându-i pe banca de rezerve pe Dennis Man, Florinel Coman şi Florin Tănase.

Gigi Becali a dorit astfel să-i răspundă cu aceeaşi monedă patronului Universităţii Craiova, care la un meci din 2017 a odihnit mai mulţi titulari.

Este vorba despre partida cu Viitorul Constanţa, disputată la Piteşti şi programată în penultima etapă a stagiunii respective.

Viitorul se afla în luptă directă cu FCSB pentru titlu şi în cele din urmă a câştigat duelul cu oltenii, scor 0-1.

Cu acelaşi scor câştiga Viitorul şi împotriva celor de la CFR Cluj şi devenea noua campioană a României în ultima etapă.

Gigi Becali a considerat că oltenii puteau termina neînvinşi meciul cu Viitorul dacă ar fi folosit cel mai puternic 11 pe care-l aveau la dispoziţie.