Evenimentul Zilei > Monden > Gigi Becali a decis să nu mai fie naș la nunta Mariei Iordănescu: „Relația dintre noi nu s-a deteriorat în niciun fel”
Gigi Becali a decis să nu mai fie naș la nunta Mariei Iordănescu: „Relația dintre noi nu s-a deteriorat în niciun fel”

Gigi Becali a decis să nu mai fie naș la nunta Mariei Iordănescu: „Relația dintre noi nu s-a deteriorat în niciun fel”

Maria Iordănescu, fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu, a vorbit despre motivul pentru care Gigi Becali nu a fost invitat în calitate de naș la nunta sa cu Teodor Ungureanu, așa cum era planificat. Prezentatoarea TV aduce lămuriri, mai ales că au existat certuri între latifundiar și fratele acesteia, selecționerul Edi Iordănescu.

Maria Iordănescu s-a căsătorit pe data de 14 mai cu Teodor Ungureanu. La nunta lor, toată lumea se aștepta ca Gigi Becali să le fie naș, însă acesta a fost prezent doar în calitate de simplu invitat.

Gigi Becali nu a mai fost naș la nunta Mariei Iordănescu

Despre acest lucru, Maria Iordănescu spune că a decis să aleagă părinți spirituali care să le poată fi aproape, având în vedere faptul că Gigi Becali, fiind în mod frecvent destul de ocupat, nu ar putea să petreacă destul timp cu familia Iordănescu.

Domnul Becali, din păcate, nu a mai fost nașul nostru. Deși relația dintre noi nu s-a deteriorat în niciun fel, cum că din cauza certurilor dintre fratele meu (n.a. Edi Iordănescu) și domnul Becali.

Noi ne-am dat seama că ne dorim nași aproape de noi, care să aibă timp disponibil. Domnul Becali e un om care ajută pe toată lumea, se împarte la toată lumea. Am ajuns la un acord. L-am rugat să ne fie părinte spiritual măcar în suflet, dacă nu în fața lui Dumnezeu. S-a ținut de cuvânt din primul moment. A fost prezent și pentru asta îi mulțumesc”, a transmis Maria Iordănescu, conform Cancan.

Fata lui Anghel Iordănescu prezintă știri la Prima TV

Maria Iordănescu face parte din echipa matinalului „Focus la Prima Oră” și prezintă știrile sportive la postul Prima TV. Ea a absolvit Academia de Studii Economice din București (ASE) și a urmat și un curs de televiziune. Tânăra este extrem de entuziasmată de parcursul său profesional și spune că speră să ajungă la inimile telespectatorilor.

Sunt o persoană muncitoare și ambițioasă. Trag din greu pentru a ieși din umbra glorioasă a numelui de Iordănescu. Nu vreau să fiu asociată cu performanțele tatălui sau ale fratelui. Ei au făcut asta pentru visul lor și merită tot respectul meu, însă eu trebuie să am propriile performanțe, propriul nume, propriul drum. MARIA trebuie să demonstreze că poate… nu Iordănescu.

Numele acesta deja a făcut istorie, e rândul meu acum! Îmi doresc să ajung la inimile telespectatorilor exact așa cum sunt: un om simplu cu vise și idealuri”, spunea Maria Iordănescu într-un interviu acordat pentru TV Mania.