Fiica lui Anghel Iordănescu va prezenta știrile sportive. Ce secrete ascunde drumul profesional al tinerei

Fiica lui Anghel Iordănescu va prezenta știrile sportive. Ce secrete ascunde drumul profesional al tinerei Sursa: Arhiva EVZ

Fiica lui Anghel Iordănescu va prezenta știrile de sport de la Prima TV. Maria este apreciată de mai multe voci din România.

Fiica unuia dintre cei mai titrați antrenori români, Maria Iordănescu, în vârstă de 25 de ani, va prezenta, începând de la data de 22 iunie, evenimentele sportive de la Prima TV. Anghel Iordănescu are patru copii: trei băieți și o fată, pe Maria, care este foarte apreciată de mai multe voci din România.

Maria Iordănescu a studiat și absolvit la Academia de Studii Economice din București (ASE) și a urmat și un curs de televiziune. Tânăra este extrem de entuziasmată de parcursul său profesional și spune că, în final, va atinge bucuria lucrului bine făcut.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fiica lui Anghel Iordănescu, apreciată de patronul FCSB

Maria Iordănescu a realizat un material cu Gigi Becali. Discutând pe teme religioase, tânără a fost foarte sensibilizată și nu și-a putut reține lacrimile. La momentul respectiv, Gigi Becali și-a exprimat admirația față de jurnalistă. „Tu știi mai bine pasajele din Biblie decât mine. Dacă aveam un băiat nu știu ce îi făceam dacă nu se căsătorea cu tine”, a spus patronul FCSB.

Lorena Danciu a fost cea care a îndrumat-o pe Maria Iordănescu în cariera de jurnalist. Danciu are doar cuvinte de laudă la adresa tinerei. „În ultimii 20 de ani, am privit în ochi peste o mie de tineri care visau la o carieră în jurnalism. Am antrenat sute. Zeci sunt deja o prezență constantă pe posturile naționale, la știri. Unii au jurnale, alții sunt reporteri buni, cu perspectivă.

Cred că am așezat în buzunarul fiecăruia o mărgică magică ce le-a folosit ca vamă în drumul lor. Poate nu am făcut totul cu perfecțiunea unui designer care taie forme și structuri, însă cred cu tărie că în modelul final există și o bucată din mine. Există, categoric, două elemente care le definesc pașii. Determinarea și harul. Dar când întâlnești aceste două atribuții laolaltă, lucrurile se schimbă”, a scris Loredana Danciu pe rețelele de socializare.

„Am cunoscut un copil cu har. Un atribut cu care ajungi aici, pe pământ. Nu este, însă, suficient ca sa muți din loc munți. Acel copil cu har este și determinat, curajos și harnic. Această combinație i-a arătat (...) drumul spre succes", a spus Loredana Danciu despre fiica lui Anghel Iordănescu.

Maria Iordănescu: "Am simțit bucurie"

Maria Iordănescu a declarat că va simți aceleași emoții pe care le-a simțit și tatăl său. Ea a mai subliniat că este foarte mulțumită de șansa care i s-a oferit. „Emoţiile cele mai mari tata le avea la loviturile de la 11 m. Aceeaşi emoţie, adevărat nu cu aceeaşi intensitate pe care o simţea tata, am trăit-o şi eu. Am simţit bucurie că mi s-a oferit această şansă, dar şi o emoţie puternică pentru ce va urma. Pentru că ştirile trebuie să câştige întotdeauna. Fiecare pas pe care îl voi face, cu siguranţă, mă va ajuta să ajung mai aproape de public şi să am, în final, sentimentul lucrului bine făcut”, a spus Maria Iordănescu.

Tânăra a mai transmis că oportunitatea care i s-a oferit o motivează să învețe să lucreze în echipă. "Mai mult decât atât, propunerea Prima TV mă motivează pentru că nimic nu se poate face fără echipă. Eu am avut şansa să am un debut la pupitrul ştirilor Look Sport Plus şi să învăţ de la cei mai buni. Oamenii de la Cluj m-au aruncat în joc, ca titular, preţ de câteva luni, iar acum mă voi alătura echipei Prima TV de la Bucureşti, fapt care mă obligă să fiu un coechipier bun, un coleg pe care ceilalţi să se poată baza", a mai subliniat Maria Iordănescu, conform gsp.ro.