Evenimentul Zilei > Actualitate > Moment EMOȚIONANT pe „Stade de France”. Fata lui Anghel Iordănescu a izbucnit în LACRIMI
Moment EMOȚIONANT pe „Stade de France”. Fata lui Anghel Iordănescu a izbucnit în LACRIMI

Moment EMOȚIONANT pe „Stade de France”. Fata lui Anghel Iordănescu a izbucnit în LACRIMI

Maria Iordănescu, fiica selecționerului echipei naționale, a fost extrem de emoționată în momentul în care tatăl ei a venit s-o salute, în tribunele stadionului „Stade de France”.

Anghel Iordănescu și-a făcut timp, înainte de partida Franța – România, și pentru o scurtă discuție cu familia, aflată în tribunele stadionului „Stade de France”. Selecționerul primei reprezentative s-a dus să-și salute copiii, pe Alexandru Andrei și Maria, iar în momentul în care și-a îmbrățișat fiica, mezina familiei a izbucnit în lacrimi de emoție. „Mă afectează orice critici primește tata, dar eu sunt alături de el tot timpul și îl încurajez”, a spus Maria Iordănescu pentru Pro TV.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.