Pentru a nu risca să mai piardă bani, latifundiarul din Pipera este dispus să vândă FCSB, dacă va rata şi în sezonul următor grupele europene.

Nu am venit la 60 de ani să mă judecaţi. Să vă spun un lucru. Să vă spun un lucru tuturor. Mi-aţi luat numele, palmares, stadion, ce mai vreţi de la mine? Nu v-a convenit de Becali. Stadionul l-aţi luat. Să mă lase în pace. Să fie sănătoşi! Suporterii să înţeleagă că asta e strategia mea de a mă califica în Europa. Eu nu sunt idiot să arunc cu bani. Dacă nu mă calific anul ăsta şi nici anul următor, eu dau echipa oricui. Sacrific totul pentru bani. O dau cu 200 de milioane de euro. Nu o dau cu două milioane de euro.

Mai există vreun club în afară de FCSB care nu a trecut prin insolvenţă sau faliment? Mai e Viitorul. Să intre pe plus. Eu, înainte de acest meci (n.r. – 1-3 cu Voluntari), am spus că luăm bătaie. E un joc de fotbal. De ce să ne certăm? Avem o echipă valoroasă. Fiecare vede în felul lui, e supărare când jigneşti. Niciodată FCSB nu a avut echipă valoroasă ca acum. Să-i luaţi în calcul şi pe ăia accidentaţi, că puteam să pun două echipe mai bune decât CFR”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

În prima manşă a turului 3 preliminar Europa League, FCSB a remizat, scor 0-0, cu Mlada Boleslav, pe teren propriu.