Ca unul care a participat, în calitate de producător la realizarea acestuia vă pot spune că Ion Cristoiu a reușit să obțină câteva dezvăluiri senzaționale, care vizează jocurile din culisele politicii românești, dar și cea mai dorită confirmare a afirmațiilor pe care Sebastian Ghiță le-a făcut înainte să plece.

Am fost acolo, am văzut și auzit ceea ce s-a spus, este extrem de important să afle cât mai multă lume. O mare parte din neadevărurile vehiculate în ultimele luni se vor lămuri. Bineînțeles că ne așteptăm la atacuri din partea caporalilor de presă, dar nu numai.

După cum scria și Ion Cristoiu aseară:

"Dădeam de veste, în ediţia de vineri, 9 martie 2018, că sînt la Belgrad.
După 17 ani de la prima mea vizită, cea din martie 1999.
Vizită e impropriu zis (…)

N-a fost o călătorie turistică. A fost o călătorie tot în interes profesional ca şi acum 17 ani. O călătorie stînd sub semnl esenţei mele de Gică Contra. Atunci am fost la Belgrad ca să iau un interviu ministrului de Externe al Serbiei, un interviu menit să supere Autorităţile de la Bucureşti, care făcuseră din România sluga NATO în agresiunea faţă de un stat independent, vecin şi prieten.

Acum, tot în ipostaza de Gică Contra i-am luat un amplu interviu TV lui Sebastian Ghiţă, un interviu pe care sînt sigur – multe autorităţi din România nu-l văd cu ochi buni.
Despre acest interviu oferă amănunte în Evenimentul zilei Dan Andronic, directorul ziarului, care a fost producătorul interviului luat de mine."

Până miercuri voi mai reveni cu amănunte, așa cum spune și Ion Cristoiu.