Astfel, conform jurnaliştilor de la sursazilei.ro, se pare că Ghiţă este protejat de legislaţia europeană. Într-un răspuns transmis la solicitarea Sursa Zilei, reprezentanţii Ministerului Justiţiei au transamis că documentul Convenției Europene de Extrădare, semnat, în 1957, la Paris, care „nu prevede un termen pentru derularea procedurilor, timpul de soluționare a cererii rămânând la latitudinea statului solicitat, potrivit legislației sale”.

Exclusiv. AM STAT DE VORBĂ CU SEBASTIAN GHIȚĂ! Dan Andronic a oferit primele impresii: „Ghiţă s-a schimbat mult şi SE TEME PENTRU VIAŢA LUI”

În legătură cu acest subiect, ministerul condus de Tudorel Toader nu a precizat dacă a purtat o corespondență cu omologii din Serbia pentru a afla care este stadiul procesului de la Belgrad.

Sebastian Ghiță se află în Serbia, în libertate, sub control judiciar, iar surse din anturajul omului de afaceri susțin că el și-a deschis două firme în țara vecină. Compania fondată de fostul deputat, Teamnet, are deja o filială în Croația, şi a derulat contracte în Serbia și Croația, cu instituții publice.

PRIMELE IMAGINI cu Sebastian Ghiţă, după ARESTARE. Cum arată ACUM fostul deputat FUGAR