Evenimentul Zilei > Social > Gheorghe Dincă, cuprins de remușcări? Dorința care i-a înmărmurit pe anchetatori
Gheorghe Dincă, cuprins de remușcări? Dorința care i-a înmărmurit pe anchetatori

Gheorghe Dincă, cuprins de remușcări? Dorința care i-a înmărmurit pe anchetatori

Gheorghe Dincă vrea să aprindă o lumânare pentru Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, adolescentele pe care afirmă că le-a ucis.

Gheorghe Dincă are o solicitare uluitoare! Monstrul din Caracal le-a spus anchetatorilor că vrea să aprindă o lumânare pentru Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, adolescentele pe care afirmă că le-a ucis.

Gheorghe Dincă a povestit anchetatorilor că Alexandra era o fată tristă în timp ce despre Luiza Melencu a spus că era desculță, zâmbitoare și matură, potrivit .antena3.ro.

Dincă a declarat că Ștefan Risipceanu a venit la poarta sa atunci când el adus-o pe Luiza în curte cu mașina.Dincă a spus că Risipiceanu a venit să îi ceară țigări și a auzit-o pe Luiza țipând, după care i-a cerut să îl lase să întrețină relații sexuale cu ea.

Dincă a spus că i-a promis lui Risipiceanu că îl va lasă să aibă relații cu Luiza, amenințându-l că îl va ucide dacă va spune ce s-a întâmplat. Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, in vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie. Monstrul din Caracal a declarat că, după ce o omorât-o pe fată, i-a ars trupul într-un butoi din curtea casei sale.

El a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie. El a spus că resturile corpului fetei le-a aruncat într-o pădure de la marginea orașului Caracal.