Evenimentul Zilei > International > GEST uluitor al unei cicliste din ANGLIA, după ce i-a fost FURATĂ bicicleta
GEST uluitor al unei cicliste din ANGLIA, după ce i-a fost FURATĂ bicicleta

GEST uluitor al unei cicliste din ANGLIA, după ce i-a fost FURATĂ bicicleta

O tânără din Marea Britanie a luat o decizie uluitoare, după ce și-a găsit bicicleta care îi fusese furată, la vânzare. Întrucât i se părea că poliția reacționează lent, ea a decis să își recupereze singură bicicleta, furând-o, la rândul ei, de la hoț.

Jenni Morton-Humphreys, în vârstă de 30 de ani, a raportat furtul bicicletei sale poliției din Bristol, dar a descoperit cu uimire a doua zi, pe Facebook, că bicicleta ei de firmă era pusă la vânzare.

 

A luat imediat atitudine și și-a dat întâlnire cu presupusul vânzător. Jenni a avut grijă să își planifice în detaliu ”misiunea”, asta după ce s-a consultat cu poliția, care nu a dorit să o susțină sau să il aresteze pe hoț fiindcă îi scosese bicicleta la vânzare, conform DailyMail.

 

Îngrijorată că bicicleta sa ar putea fi cumpărată de altcineva, l-a contactat pe presupusul vânzător și a acceptat să se vadă cu el pe una dintre cele mai periculoase străzi din Bristol. A anunțat la poliție că va acționa singură, deși a fost avertizată să nu facă asta.

 

S-a întâlnit așadar cu hoțul, a spus că dorește să verifice bicicleta, s-a urcat pe ea și dusă a fost, fără să se mai uite înapoi. Ulterior, s-a declarat încântată de starea în care și-a regăsit bicicleta, aceasta fiind unsă și reparată pe alocuri, cât timp s-a aflat în grija hoților.

 

Povestea lui Jenni a făcut înconjurul lumii, presa din toate țările prezentând-o ca pe o tânără neînfricată și hotărâtă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: