Evenimentul Zilei > International > Georgia va suspenda transportul municipal, pentru a opri răspândirea noului coronavirus
Georgia va suspenda transportul municipal, pentru a opri răspândirea noului coronavirus

Georgia va suspenda transportul municipal, pentru a opri răspândirea noului coronavirus

Transportul municipal va fi suspendat în Georgia timp de trei săptămâni, din cauza răspândirii noului coronavirus - a anunţat șeful departamentului de coordonare pentru combaterea COVID-19 Georgi Gibradze.

Restricțiile, care nu se vor aplica transportului interurban, vor fi în vigoare în perioada 14 august – 4 septembrie 2021. În plus, va interzisă organizarea de evenimente cu mulţi participanţi, cum ar fi concertele, festivalurile și turneele sportive, cu excepția competițiilor internaționale. Centrele de divertisment pentru copii, de asemenea, îşi vor suspenda activitatea.

O altă restricţie va afecta activitatea restaurantelor și a cafenelelor. Acestea vor fi deschise doar până la ora 23:00, cu o oră mai devreme în prezent. Guvernul georgian recomandă instituţiilor publice și companiilor private să le permită angajaților să lucreze de la distanță cât mai mult posibil.

Georgia se află acum în vârful celui de-al patrulea val al pandemiei de coronavirus și este unul dintre liderii mondiali în privinţa răspândirii virusului. La ultima raportare, autorităţile georgiene au anunţat 5.128 de cazuri noi de infectare şi 49 de decese din cauza COVID-19

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News