Evenimentul Zilei > Sport > George Cosac a avut emoții mari pentru Simona Halep: „Cu toții tremuram, dacă va putea juca sau nu”
George Cosac a avut emoții mari pentru Simona Halep: „Cu toții tremuram, dacă va putea juca sau nu”

George Cosac a avut emoții mari pentru Simona Halep: „Cu toții tremuram, dacă va putea juca sau nu”

Președintele Federației Române de Tenis a lăudat-o în mod special pe Simona Halep pentru sacrificiul de care a dat dovadă la meciul cu Serbia.

Simona Halep este un exemplu pentru toţi sportivii români. Jucătoarea de tenis a participat la Fed Cup, chiar dacă era nerefăcută după o accidentare, după cum a afirmat  preşedintelui Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.  

Simona este un sportiv desăvârşit, este o naţionalistă convinsă. Foarte puţină lume ştie că în lunea dinaintea reunirii lotului a avut o entorsă. A stat 4-5 zile, n-a facut nici un fel de mişcare. Noi cu toţii tremuram dacă va putea juca sau nu. S-a dus la tratament şi m-a asigurat că va juca şi într-un picior dacă e nevoie. Indiferent ce se întâmplă, va lupta împotriva Serbiei. Ea a declarat că s-a refăcut complet, dar să stai 4 zile, să nu faci nici un fel de efort şi să vii în teren, să joci la această intensitate… Nu i-a fost uşor”, a declarat George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, pentru Dolce Sport. În primul meci disputat împotriva sârboaicei Bojana Jovanovski, Simona Halep s-a impus cu, 6-2, 6-4, în timp ce Ana Ivanovici a câştigat în faţa româncei, scor 6-3, 7-6. La final, România a învins Serbia cu 4-1 şi s-a calificat în Grupa Mondială II.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: