George Copos lovit de coronavirus. Cum se simte influientul om de afaceri

George Copos lovit de coronavirus. Cum se simte influientul om de afaceri

Influientul om de afaceri George Copos, ieșit din prim-plan de o bună bucată de timp, a aflat că este infestat cu COVID-19. Starea lui de sănătate este una buna, după ce a ajuns la Institutul Matei Balș.

Fost vicepremier al României și patron, cu ceva timp în urmă, al Rapidului, cel supranumit „Berlusconi din Giulești” s-a retras de ceva timp din lumea fotbalului și din viața publică. Ajuns la 67 de ani, el își continuat afacerile.

George Copos a fost condamnat la 4 ani de închisoare în „Dosarul Transferurilor” în anul 2014, însă a fost eliberat după un an și o luna pentru bună purtare și pentru că a reușit să scrie cinci cărti în acea perioadă.

La începutul pandemiei de COVID-19, Copos spunea că vrea să se implice în ajutoarea cu materiale a spitalelor. Nu știm însă cum s-a finalizat promisiunea.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Copos m-a sunat că ar vrea să cumpere şi el echipamente de protecție pentru spitale. „Bine, mă, sună-mă mâine, că dacă vrei să cumperi îţi dau eu, ştiu eu de unde să cumperi. Văd că nu a sunat. George e zgârcit, dar e om bun. Atât de bun este încât a învins zgârcenia, mă gândeam ieri. E greu să învingi zgârcenia, pentru că el are o zgârcenie de aia, bolnăvicioasă. Şi a învins-o, bravo lui!”, a spus Gigi Becali, la Pro X, la începutul pandemiei.

Din 1992 până în 2013 cât destinele alb-vişiniiilor au fost conduse de George Copos, Rapid București a câștigat două titluri, patru Cupe şi patru Supercupe și a jucat un sfert de finală în Cupa UEFA.

În 2016 el a părăsit vila în care a locuit cu soția sa și s-a mutat cu amanta într-un apartament luxos din cartierul construit de Ion Țiriac. Ba mai mult, în 2018, el a decis să divorțeze oficial de Cristina Copos, iar după finalizarea actelor și-a transformat amanta în soție.

Divorțul dintre George și Cristina Copos a venit la pachet cu un partaj pe măsură. Astfel, cea care a fost doamna Copos timp de 35 de ani a rămas cu vila din zona Floreasca, întreaga afacere Ana Pan, precum și cu un hotel de la munte. Celelalte bunuri, de la firma de turism, cea de imobiliare, precum și lanțul hotelier, toate i-au rămas lui George Copos.