Astfel, 7 oameni de fotbal au fost condamnați la închisoare , pe 3 martie 2014. Printre aceștia numărându-se și fratele său Giovani Becali, Gică Popescu, George Copos, Cristi Borcea, MM Stoica și Jean Pădureanu.

Fostul agent de jucători a dat amănunte despre situația lui Cristi Borcea, aflat acum, în alt dosar, în pușcărie, dar a povestit și un episod care îl care în prim-plan pe George Copos. Fostul patron al Rapidului a izbucnit în plans, în momentul în care fanii giuleșteni au venit la Înalta Curte cu colivă, în așteptarea sentinței – vezi foto digisport.ro.

„Vorbesc cu George Copos, m-a sunat de ziua mea, îl sun de ziua lui. Domne, vreți să vă spun ceva? Rapid unde este fără Copos? Veneau și îi cântau cu coșciugul, cu coliva, la Înalta Curte. L-am văzut plângând pe Copos atunci. Aveam termen la Înalta Curte, eu l-am văzut plângând pe Copos atunci. Noi așteptam, ne judecam, și vin în fața Înaltei Curți cu coliva sau cu ce au venit ”, a declarat Victor Becali, la Digi Sport

Când patronul giuleștenilor aștepta sentința, în jur de 50 de fani ai Rapidului s-au prezentat la Înalta Curte de Casație și Justiție în mai 2013, aducând cu ei colivă cu o lumânare cu numărul 5, adică pedeapsa pe care finanțatorul o primise la Curtea de Apel.

În 2014, George Copos a fost condamnat la 4 ani de închisoare în „Dosarul Transferurilor”, însă a fost eliberat condiționat în 2015, după un an și o lună.

Te-ar putea interesa și: