Evenimentul ZileiJustitieGabriela Firea ÎNCOLŢITĂ DE DNA. Un consilier general PNL aruncă BOMBA ZILEI. A venit şi PRIMA REACŢIE din partea PMB, într-un COMUNICAT DE PRESĂ

Gabriela Firea ÎNCOLŢITĂ DE DNA. Un consilier general PNL aruncă BOMBA ZILEI. A venit şi PRIMA REACŢIE din partea PMB, într-un COMUNICAT DE PRESĂ

Gabriela Firea ÎNCOLŢITĂ DE DNA. Un consilier general PNL aruncă BOMBA ZILEI. A venit şi PRIMA REACŢIE din partea PMB, într-un COMUNICAT DE PRESĂ
Gabriela Firea încolţită de DNA. Un consilier general PNL aruncă bomba zilei. A venit şi prima reacţie din partea PMB, într-un comunicat de presă.

Conform aktual24.ro, „procurorii DNA au intrat puternic in Primaria Capitalei” pentru a face mai multe cercetări, conform anunţului făcut pe Facebook de consilierul general Ciprian Ciucu (PNL):

„Noutati din Primaria Bucurestiului (doar noutati, fara legaturi cauzale)

– De vreo doua saptamani DNA este la Primaria Municipiului Bucuresti;
– Se cerceteaza fapte precum “Abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave”, „constituire de grup infractional organizat”, savarsite inaintea mandatului Gabrielei Firea;
– Sunt cercetati directori ai PMB;
– Activitatea primariei este semi-paralizata (de frica auto-indusa, alte motive n-au);
– Speranta Cliseru, sefa de cabinet a Gabrielei Firea (adusa de la primaria Voluntari, omul lui Costel Florentin Pandele) si-a dat demisia.”

„Speranta Cliseru a fost administrator public al orasului Voluntari si prefect al judetului Ilfov in perioada 2013-2014. Ea a fost adusa de Firea in primarie in iunie 2016”, au notat jurnaliştii de la aktual24.ro.

Referitor la acest subiect delicat, reprezentanţii Primăriei Capitalei au făcut următoarele precizari: „Avand in vedere informatiile vehiculate in spatiul online, potrivit carora „DNA se afla la Primaria Capitalei” si „Speranta Cliseru si-a dat demisia”, Biroul de Presa al Primariei Municipiului Bucuresti este imputernicit sa faca urmatoarele precizari:

– Nu exista nici un document oficial din care sa reiasa ca reprezentantii DNA efectueaza cercetari in sediul Primariei Municipiului Bucuresti, in legatura cu echipa actualului primar general.
– In ceea ce o priveste pe doamna Speranta Cliseru, director de cabinet al Primarului General, aceasta se va implica in alte proiecte in cadrul unei alte institutii. Detasarea a incetat incepand cu 27 ianuarie.”

 

 


Accesează: