Gabriela Cristea nu poate renunța la ceafa de porc. Dieta îi dă bătăi de cap

Gabriela Cristea nu poate renunța la ceafa de porc. Dieta îi dă bătăi de cap Gabriela Cristea. Sursa foto Youtube

După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Gabriela Cristea a intrat la dietă. Prezentatoarea a declarat că este dispusă să renunțe la mai multe alimente pentru a slăbi, dar nu și la ceafa de porc. Soția lui Tavi Clonda a mai spus că va arunca toate produsele calorice din frigider.

Gabriela Cristea a intrat la dietă

„Dacă vreți să vă schimbați stilul de viață, dacă vorbim pe partea de alimentație, primul lucru pe care îl puteți face este să aruncați alimentele care v-ar putea tenta, să le dați sau să le ascundeți și să veniți să vă umpleți frigiderul doar cu alimentele pe care vreți să le consumați, alimentele bune sau cele care ar trebui să stea la noi în frigider”, a spus Gabriela Cristea.

Ce alimente a cumpărat prezentatoarea

Prezentatoarea a spus că își dorește ca familia ei să mănânce doar carne de pui, de pește ori de vițel în timpul săptămânii, iar excepția să fie ceafa de porc în weekend. Aceasta a declarat că va include în dieta ei și ouăle, care conțin foarte multe proteine.

Gabriela Cristea nu poate renunța la ceafa de porc

„Încep cu ouăle. Ouăle, după părerea mea, ar trebui să stea în frigider, un aport foarte mare de proteine. Proteina nu îngrașă. Dacă mâncați doar proteină, aveți șansă să și slăbiți, dar e mai complicat. Evident că avem nevoie și de un aport de fibre, carbohidrați, uneori ne-ar trebui și puțină grăsime.

Ne puteți urmări și pe Google News
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea Sursa: arhiva EVZ

Un alt produs pe care ar trebui să îl aveți în frigider este kefirul, care este și foarte bun la gust și ajută la digestie. Foarte important să avem și carne în frigider pentru că atunci când schimbăm stilul de viață, trebuie să avem carnea potrivită. Ceafa de porc rămâne doar pentru weekend și atunci de degustat. În timpul săptămânii preferăm carnea de pui, pește sau carne de vițel. Cumpărați mai puțin, aruncați mai puțin”, a explicat soția lui Tavi Clonda pe Facebook..