Evenimentul Zilei > Social > Fostul ministru al Educatei, Daniel Funeriu, a DEZVĂLUIT detalii neștiute despre viața românilor din STRĂINĂTATE
Fostul ministru al Educatei, Daniel Funeriu, a DEZVĂLUIT detalii neștiute despre viața românilor din STRĂINĂTATE

Fostul ministru al Educatei, Daniel Funeriu, a DEZVĂLUIT detalii neștiute despre viața românilor din STRĂINĂTATE

Daniel Petru Funeriu, fostul ministru al Educației, a transmis un mesaj important românilor. Acesta a vorbit despre viața celor plecați în străinătate.

Daniel Petru Funeriu este un politician român, din 2009 ministru al învățământului în guvernul Boc II până în februarie 2012. Acesta a vorbit de curând despre viața neștiută a românilor din străinătate.

„Un domn deosebit din Timişoara care, după 17 ani de locuit în Chicago, s-a întors cu soția şi 2 copii înapoi în România îmi confirmă o mai veche observație: "mulți români, cu sau fără bani, sunt nefericiți în SUA dar nu se întorc în România de ruşine, să nu zică lumea că au dat chix".

Chiar dacă câştiga bani mulți motivele întoarcerii lui au fost: 1) prea puțin timp pentru familie, 2) prea falşi oamenii, 3) fuga permanentă după un "succes" apreciat de societate dar care ti se pare derizoriu atunci când te gândeşti la el singur cu tine. 4) raport calitatea vieții/efort prea mic”, a scris Daniel Funeriu pe Facebook.