Evenimentul Zilei > Monden > Fulgy nu se astâmpără. A mai făcut o năzbâtie. „Am de făcut un anunț foarte important”
Fulgy nu se astâmpără. A mai făcut o năzbâtie. „Am de făcut un anunț foarte important”

Fulgy nu se astâmpără. A mai făcut o năzbâtie. „Am de făcut un anunț foarte important”

Fulgy a postat pe rețelele de socializare un mesaj neașteptat. Aflat în arest la domiciliu, băiatul își caută ocupație - și și-a găsit! Anunțul său a șocat pe toată lumea.

Fulgy atrage atenția din nou! Fiul Vioricăi și lui Ioniță a publicat, sâmbătă, 23 iulie, un videoclip în care vorbește despre Elodia! În prezent, băiatul Clejanilor se află în arest la domiciliu, după ce a lovit și tâlhărit un jurnalist. El a făcut publice informații care pur și simplu șochează.

Fulgy a găsit-o pe Elodia. Cu ce se ocupă

Fulgy spune că a găsit-o pe Elodia și – culmea! – aceasta citește Codul Penal.

”Dragii mei, sunt Mister Moft și am de făcut un anunț foarte important: am găsit-o pe Elodia! Nu pot să vă arat fața (n.r. fața Elodiei), citește Codul Penal și mi-a spus că vrea să îi scoateți gipsul în direct!”, a spus Fulgy, pe Instagram, în secțiunea de Stories.

S-a înfundat în probleme. La ce gest a apelat

Fiul Vioricăi și lui Ioniță de la Clejani a ajuns să fie înfundat în mai multe probleme, în ultimele săptămâni. La sfârșitul lunii mai, acesta a fost prins de polițiști, după ce a condus sub influența substanțelor interzise. Apoi, l-a amenințat pe interlopul clujean Nelson Mondialu.

Scenele violente nu s-au oprit aici, fiindcă Fulgy l-a și scuipat pe un agent de pază care l-a dat afară dintr-un cazino aflat într-un mall din București și s-a filmat în timp ce îl jignea pe Alex Velea. Ulterior, Fulgy l-a acuzat pe Dan Bursuc că i-a violat sora.

În prezent, fiul Clejanilor se află în arest la domiciliu, după ce a lovit și tâlhărit un jurnalist. Fulgy a postat pe rețelele de socializare mai multe mesaje prin care a transmis că a cerut ajutorul liderilor clanurilor importante din Capitală.

Liderul unui clan interlop de temut îl ia sub aripă pe Fulgy

Mircea Nebunu, pe numele său real Valentin Băluș, l-a luat pe aripă pe Fulgy. Astfel, liderul clanului interlop din Berceni a postat pe Facebook un mesaj pentru toți cei care se arată „deranjați de Fulgy”. Din acesta se înțelege că nimeni nu-i poate face rău băiatului întrucât se bucură de protecția sa.

„Băi, care vă simțiți deranjați de Fulgy – nu există decât o modalitate prin care îl puteți opri. Trebuie să-i băgați mână în pantaloni și să-i trageți frâna de mână”, a spus Mircea Nebunu.