O româncă în vârstă de 24 de ani, care locuiește în Franța, a fost arestată după ce și-a strangulat băiețelul cu un cablu electric, iar fetița a fost găsită cu cioburi în picioare. Soţul femeii a fost cel care a chemat Poliția după o ceartă cruntă. Oamenii legii au găsit în casa în care locuia familia de români, trei copii, dintre care un băiețel de 6 ani, cu urme de strangulare la gât.

Poliţiştii au stabilit că mama copilului îl strangulase cu un cablu electric, în timpul unui scandal incredibil. Sora mai mică a băieţelului, 5 ani, a fost găsită cu cioburi în picioare, prin casă fiind sparte mai multe obiecte de sticlă.

Vecinii şi soţul româncei au povestit că aceasta avea dese accese de violenţă şi îşi lovea copiii. Românca e în arestul poliţiei, scrie La Depeche.

Nu este singura veste care a cutremurat România și Franța. Sâmbătă,  trei români au decedat, iar alți patru au suferit răni grave în accidentul produs în departamentul Ardennes din Franța, fiind transportați la o unitate medicală din zonă pentru a beneficia de asistență medicală de specialitate, anunță Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Ambasada României la Paris anunță că urmărește îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 1 iunie 2019, în Departamentul Ardennes, accident soldat cu decesul a trei cetățeni români și rănirea altor patru.

Potrivit datelor obținute până la acest moment, trei cetățeni români au decedat, iar alți patru au suferit răni grave, fiind transportați la o unitate medicală din zonă pentru a beneficia de asistență medicală de specialitate.