UPDATE. La ieșirea de la DNA, George Maior a declarat că a avut o discuție „foarte plăcută” cu procurorii, adăugând că miercuri se va întoarce în SUA.

„O discuție foarte plăcută cu domnii procurori. (…) Dosarul este în procedură, nu pot să ofer detalii, dar discuția foarte plăcută.”, a declarat George Maior la ieșirea de la DNA.

Întrebat despre implicarea sa în aranjarea vizitei lui Liviu Dragnea și Sorin Grindean în SUA în ianuare 2017, George Maior a răspuns că nu a avut nicio implicare.

„Domnul Dragnea poate să spună orice, discuția foarte plăcută în calitatea de martor. Mâine mă întorc în Statele Unite”, a adăugat George Maior.

George Maior a fost adus cu escortă, în urmă cu puţin timp, la sediul DNA.

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, este audiat la DNA, în calitate de martor, în dosarul Broidy – vizita lui Dragnea.

El a ajuns la ora 15:00 la sediul DNA.

Elliot Broidy este un fundraiser (persoană care strânge fonduri din donații pentru un politician – n.red.) american care l-a invitat pe Liviu Dragnea, în ianuarie 2017, la ceremonia de învestire a președintelui Donald Trump.

Brody este unul dintre cei mai vechi susținători ai lui Trump și a donat sume semnificative pentru campania actualului președinte al SUA încă din primele zile, când acesta era creditat cu puține șanse de victorie.

Elliot Brody este proprietar al companiei de comercializare a armelor și sistemelor de apărare Circinius.

În martie 2019, autoritățile federale au percheziționat biroul lui Elliot Broidy, omul care i-a intermediat lui Liviu Dragnea „întâlnirea” cu Trump din 2017, căutând documente referitoare la afacerile sale cu oficiali străini și cu parteneri ai administrației Trump.

Citește și: Grindeanu și Dragnea, implicați într-un proces greu din SUA. Breaking news

DRAGNEA, LOVIT CRUNT din SUA! Numele lui apare alături de DICTATORI din Africa și Golf, într-o investigație a procurorilor americani

Omul care l-a dus pe Dragnea la Trump, implicat într-un SCANDAL în Statele Unite. SECRETUL care a dus la DEMISIA lui Broidy

Foto Broidy: Al JAzeera