Gabriela Werner nu a ezitat să recunoască faptul că a fost amanta lui Florin Piersic o perioada îndelungată, care s-a suprapus cu căsnicia actorului cu Ana Szeles.

„Relatia mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, cand eram studenta la IATC, si pana in anul 1983, cand l-am cunoscut pe tatal copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner…” a dezvăluit actrița.

„Am fost 9 ani impreuna si da, pot spune ca am fost impreuna foarte indragostiti unul de altul, fara sa fim intr-o relatie secreta, din contra pot spune, eram impreuna foarte pe fata, dar incercand sa nu lovim alte sentimente… dar viata bate filmul si am pornit pe un alt fagas, fara a ma casatori cu el, din pacate…”, a mai mărturisit Gabriela Werner.

Chiar dacă a început o altă viață în Israel, amanta lui Florin Piersic a păstrat legăturile cu prietenii din țară. În aceste zile, Gabriela a revenit în Romania, într-o vacanță, și s-a revăzut, la o bere, cu două dintre colegele sale de generație, scrie Wowbiz.

„Trei actriţe, treizeci de ani de minunată prietenie, bucurie, generozitate, apreciere, susţinere reciprocă, inspiraţie, dor nestăvilit de trecerea anilor şi multă, multă iubire! Mulţumesc, scumpele mele Adina Popescu şi Ortansa Stănescu că existaţi în magica mea familie de personaje adorate!”, a postat fosta iubita a lui Florin Piersic.