Evenimentul Zilei > Actualitate > Fost antrenor de la Dinamo, reținut în cazul conflictului din Piața Constitutiei!
Fost antrenor de la Dinamo, reținut în cazul conflictului din Piața Constitutiei!

Fost antrenor de la Dinamo, reținut în cazul conflictului din Piața Constitutiei!

Șase persoane, au fost reținute vineri noaptea de polițiști, în cazul omorului care a avut loc în noaptea de 29 septembrie în zona Pieţei Constituţiei din municipiul Bucureşti

Polițiștii au reținut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, șase persoane, în cazul omorului care a avut loc în noaptea de 29 septembrie în zona Pieţei Constituţiei din municipiul Bucureşti, comunică Poliţia Capitalei.

Vineri dimineață, au avut loc 21 de percheziții la domiciliu, în vederea depistării bărbatului suspectat de uciderea unei persoane în Piaţa Constituţiei.
,,În dimineaţa zilei de 4 octombrie, în baza autorizaţiilor emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, au fost puse în aplicare 21 de mandate de percheziţie domiciliară pe rază municipiului Bucureşti. După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei”, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, transmis AGERPRES.

Pe data de 29 septembrie, duminica trecută, în jurul orei 22, 30, a fost semnalat la numărul de urgență 112,un conflict între mai multe persoane în Piaţa Constituţiei.În urmă altercatiei, un bărbat a fost rănit şi, în ciuda ajutorului medical de urgenţă, acesta a decedat.

Celălalt bărbat rănit a suferit un traumatism la nivelul capului şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, fiind condus ulterior la audieri. În zona cercetată a a fost descoperit şi luat un tub cartuş, probabil cu gaz, un încărcător gol, posibil pentru acelaşi tip de pistol cu gaze, precum și obiecte contondente, au anunțat poliţiştii.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: