Forțe proaspete în PNL. Andrei Chiliman se întoarce în partid după o absență de 11 ani

Forțe proaspete în PNL. Andrei Chiliman se întoarce în partid după o absență de 11 ani Sursă foto: Arhiva EvZ

După o absență de unsprezece ani din peisajul politic al Partidului Național Liberal, Andrei Chiliman revine în politica locală a Sectorului 1.

Filiala PNL Sector 1 l-a confirmat ieri pe candidatul la primăria Sectorului 1 George Tuță în calitate de președinte al organizației, consolidând astfel echipa pentru viitoarele bătălii politice.

Andrei Chiliman revine în PNL după o lungă absență

Într-un gest memorabil, liberalii au reușit să-l readucă alături de ei pe fostul primar al sectorului, recunoscut pe scară largă drept unul dintre cei mai buni edili pe care i-a avut Capitala.

„Reîntoarcerea lui Andrei Chiliman în Partidul Național Liberal este un moment de mare importanță pentru noi. Este un om de o valoare incontestabilă, care a acceptat să revină în rândurile noastre după o perioadă de unsprezece ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Asta demonstrează că avem un proiect puternic, iar eu îi mulțumesc domnului Chiliman pentru încrederea acordată și pentru sprijinul său necondiționat în demersurile noastre pentru a readuce Sectorul 1 la statutul de Capitală a Capitalei, după patru ani dezastruoși pentru locuitorii lui”, a declarat George Tuță, candidatul PNL-PSD la Primăria Sectorului 1.

Andrei Chiliman

Sursa foto: Arhiva EvZ

PNL Sector 1, o filială mai puternică

Întoarcerea lui Andrei Chiliman alături de colegii din PNL Sector 1 transmite un semnal puternic de unitate și susținere în această comunitate. Prin colaborarea strânsă cu omul care a condus Sectorul 1 între 2004-2015, echipa condusă de George Tuță își propune să continue proiectele bune care au fost cândva reper de bune practici în administrația publică locală.

Andrei Chiliman

Sursa foto: Arhiva EvZ

„Odată cu Andrei Chiliman, filiala Sector 1 și-a mai întărit echipa”

Odată cu Andrei Chiliman, filiala Sector 1 și-a mai întărit echipa și cu Adina Vălean, comisar european pentru transporturi. Aceasta și-a anunțat revenirea la filiala în care s-a înscris în partid în anul 1999 pentru a contribui cu expertiza sa la reconstrucția proiectului Sectorul 1, Capitala Capitalei.

„Sunt aici pentru a îl susține pe George și echipa pe care o va avea la Sectorul 1. Îi acord tot sprijinul meu și îi doresc succes”, a declarat Adina Vălean.