Evenimentul Zilei > Actualitate > Focuri de armă pe străzile Capitalei. Cine este tânărul care și-a făcut dreptate cu pistolul
Focuri de armă pe străzile Capitalei. Cine este tânărul care și-a făcut dreptate cu pistolul

Focuri de armă pe străzile Capitalei. Cine este tânărul care și-a făcut dreptate cu pistolul

Focuri de armă pe străzile Capitalei. Un tânăr acuzat că ar fi agresat o persoană pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei, folosindu-se şi de un pistol tip airsoft, a fost reţinut de poliţişti pentru lovire sau alte violenţe.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) au reţinut vineri un tânăr în vârstă de 18 ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

„Vineri, în jurul orei 21,30, poliţişti din cadrul Secţiei 13 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la un conflict între mai multe persoane, care ar fi avut loc pe o stradă din sectorul 3. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat un tânăr care a precizat că, în urma unui conflict spontan, ar fi fost lovit de tineri necunoscuţi, unul dintre aceştia folosind şi un pistol cu bile.

Persoana vătămată a fost transportată de către un echipaj al ambulanţei la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, au fost identificaţi şi ulterior depistaţi trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, bănuiţi de comiterea faptei”, se precizează în comunicat.

Cine este tânărul care a tras cu pistolul

Oamenii legii menţionează că tinerii au fost conduşi la audieri, iar unul dintre ei, în vârstă de 18 ani, bănuit că ar fi agresat partea vătămată, folosind şi o armă airsoft, a fost reţinut.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, cu tânărul de 18 ani în stare de reţinere.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: